Stiri mondene

Selly și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit vloggerul?!: „N-am mai fost atât de distrus și atât de slăbit fizic”

Selly și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital!
Selly  [Sursa foto: Instagram]
Selly a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Cunoscutul vlogger le-a povestit fanilor din mediul online tot ce s-a întâmplat.

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi, cunoscând faima de la o vârstă fragedă, iar acum se bucură de o viață la care mulți tineri de vârsta lui doar visează. Îndrăgitul vlogger își ține fanii la curent cu toate momentele din viața sa, iar de această dată le-a mărturisit că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a ajuns, de urgență, la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19. Conform spuselor sale, simptomele nu au fost atât de ușoare, acuzând febră și frisoane, motiv pentru care medicii l-au trecut pe perfuzii.

Selly și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital!
Selly[Sursa foto: Instagram]

Selly, de urgență la spital: „ M-a luat o durere în gât, o dificultate la înghițire”

Selly a povestit revoltat faptul că s-a simțit rău și a sunat la Salvare, însă ambulanța a întârziat să apară, motiv pentru care vloggerul s-a urcat la volanul mașinii personale și a condus până la spital.

Selly și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital!
Selly[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale! Cum se comporta la școală cel mai urmărit vlogger?!: „Eram de cele mai multe ori clovnul clasei”

„Am Covid-19. M-a luat o durere în gât, o dificultate la înghițire, gâtul iritat maxim și pe la 7 m-au luat niște frisoane. Stăteam cu geaca pe mine și căldura dată la maxim. Am făcut febră 40 de grade, am sunat la Salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii, am primit un telefon”,  a spus Selly.

Selly și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital!
Selly[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Selly, gest caritabil pentru copiii nevoiași! Cunoscutul vlogger a mers cu daruri într-o școală din Hunedoara: „M-au emoționat până la lacrimi poveștile lor”

Era Salvarea care ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă atât i-a luat să ajungă...eram deja mort, ceva rău. Sunt pozitiv, am o formă nasoală de Covid. Eu sunt vaccinat, dar uite că s-a întâmplat fix acum când aveam multă treabă. N-am mai fost atât de distrus și atât de slăbit fizic, ca și organism... Este groaznic!'',  a spus Selly.