Stiri mondene

Selly a răbufnit pe rețelele sociale! Cunoscutul vlogger comentează războiul din Ucraina: „Românii pun botul la propaganda asta rusă”

Selly a vorbit despre războiul din Ucraina
Selly a vorbit despre războiul din Ucraina [Sursa foto: Captură YouTube]
Selly a vorbit despre războiul din Ucraina în cel mai nou vlog pe care l-a postat pe contul său de Youtube.

Vloggerul Selly a postat pe YouTube un video în care vorbește despre situația actuală din Ucraina. Tânărul atrage atenția fanilor, spunând că se răspândesc fake news-uri în această perioadă, una dintre acestea se referă la faptul că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ar fi acum la Brașov sau Liov. Mai mult, voggerul a vorbit și despre situația în care o televiziune din România le-a prezentat telespectatorilor pe micile ecrane imagini dintr-un joc video, ca fiind din țara vecină.

Selly a vorbit despre războiul din Ucraina
Selly a vorbit despre războiul din Ucraina[Sursa foto: Captură YouTube]

„O televiziune a prezentat imagini dintr-un joc video ca fiind reale. Nu cred că au făcut-o cu rea intenție totuși. Așa au văzut la alții. Există oameni care promovează în România idei care sunt foarte convenabile pentru Rusia. Idei ca: ‘Rusia doar se apără’, ‘Occidentul este vinovat’, ‘O să ne fie rău dacă îl enervăm pe Putin’, ‘Ucrainenii au făcut ei ceva nu sunt ei nevinovați’. Sunt idei care vor să justifice vărsarea de sânge. În opinia mea, așa ceva nu se poate justifica”, a spus Selly.

Selly a vorbit despre războiul din Ucraina
Selly a vorbit despre războiul din Ucraina[Sursa foto: Captură YouTube]

În continuarea, Selly vorbește și de protestele rușilor din aceste zile la adresa lui Vladimir Putin, și atrage atenția că în țări precum China sau Rusia, adevărul nu are valoare.

Citeste si: Selly, gest caritabil pentru copiii nevoiași! Cunoscutul vlogger a mers cu daruri într-o școală din Hunedoara: „M-au emoționat până la lacrimi poveștile lor”

„Ca cetățean rus, dacă îți place sau nu îți place ce face Putin, nu ai ce face.   Opinia ta nu contează. În Rusia, oricine candidează împotriva lui la alegeri și are cât de cât o șansă decentă de a le câștiga, este executat sau otrăvit. Oamenii care ies în stradă să protesteze împotriva lui sunt arestați.  Iar dacă eu acum, în calitate de vlogger, aș fi în Rusia și aș face un vlog în care aș spune ‘băi, uite, eu nu cred că lucrurile în țara asta se îndreaptă într-o direcție bună. Haideți să ieșim toți în stradă și să încercăm să schimbăm acest regim’.

Selly a vorbit despre războiul din Ucraina
Selly a vorbit despre războiul din Ucraina[Sursa foto: Captură YouTube]

Dacă aș spune lucrurile astea în Rusia, într-un videoclip, nu doar că aș fi arestat, ci aș fi considerat, din punct de vedere legal, un terorist. Asta pentru că aș instiga oamenii la anarhie și la distrugerea statului rus, la dezechilibrarea Rusiei. Un terorist.  Poate nu știți, dar în Rusia, o grămadă de jurnaliști care au scris nasol despre Putin, au murit în condiții suspecte. Și de fiecare dată, poveste oficială era ceva de genul: ‘da, acest jurnalist mergea pe stradă și a ales să se sinucidă, a ales să se împuște, s-a împușcat singur cu o lunetă de la 50 de metri. De asta mă apuca scârba când văd românii cum pun botul la propaganda asta rusă”,  a mai adăugat Selly.

Selly, despre războiul din Ucraina