Stiri mondene

Selly, dezvăluiri despre prietenia cu Dorian Popa! Cum se înțeleg în spatele camerelor de filmat: „Am apreciat mereu sfaturile lui”

Selly, dezvăluiri despre prietenia cu Dorian Popa
Selly [Sursa foto: Captură YouTube]
Selly a vorbit deschis despre prietenia cu Dorian Popa. Cum se înțeleg cei doi și ce fel de prietenie au?!

Nu este un secret pentru nimeni că Andrei Șelaru, alias Selly a fost interesat de mic de tot ceea ce înseamnă mediul digital și online, iar o bună parte din copilărie și-a petrecut-o în fața calculatorului. Treptat, îndrăgitul vlogger și-a transformat pasiunea într-o adevărată carieră, devenind cel mai de succes vlogger din România. Pe lângă vlogging, idolul adolescenților se bucură și de o carieră muzicală.

Selly, dezvăluiri despre prietenia cu Dorian Popa
Selly[Sursa foto: Captură YouTube]

Selly, despre prietenia cu Dorian Popa: „ Nu suntem nici prieteni la cataramă, dar avem o relație destul de bună”

Invitat recent în cadrul unui podcast, moderat de Horia Brenciu, Selly a făcut dezvăluiri despre cariera sa, printre altele, artistul a vorbit și despre prietenul său, Dorian Popa. Cuvintele de laudă nu lipsesc absolut deloc la adresa artistului. Cunoscutul vlogger recunoaște că a fost ajutat cu multe lucruri de colegul său de breaslă. Mai mult, acesta a apreciat mereu sfaturile pe care le-a primit de la Dorian Popa.

Selly, dezvăluiri despre prietenia cu Dorian Popa
Selly[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale! Cum se comporta la școală cel mai urmărit vlogger?!: „Eram de cele mai multe ori clovnul clasei”

„Suntem prieteni și avem o relație bună. Ne cunoștem din 2018. Ne întâlnim de foarte multe ori și nu filmăm, dar dacă nu filmăm, lumea nu vede acest lucru.(...) Avem o relație foarte ok, nu suntem nici prieteni la cataramă, dar avem o relație destul de bună. Este unul dintre puținii oameni din industria asta mega punctual, serios și mereu este dispus să te ajute cu ceva. Mereu am apreciat chestia asta la el.

Selly, dezvăluiri despre prietenia cu Dorian Popa
Selly, despre prietenia cu Dorian Popa [Sursa foto: Captură video]

Am fost ajutat cu multe lucruri și am apreciat mereu sfaturile lui. Și eu mereu când am putut l-am ajutat înapoi. Am apreciat cel mai mult la el energia și pozitivitatea de care dă dovadă. El deja făcea vlog când noi ne-am cunoscut, nu știu câți abonați avea atunci, însă mi-a plăcut stilul lui pe repede înainte. Din acel moment am rămas în relații super bune”, a spus Selly.