Stiri mondene

Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale! Cum se comporta la școală cel mai urmărit vlogger?!: „Eram de cele mai multe ori clovnul clasei”

Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale
Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale [Sursa foto: Instagram]
Selly a făcut dezvăluiri despre perioada când era la școală. Uite ce confesiuni a făcut cel mai urmărit vlogger din România!

Selly a devenit rapid cel mai urmărit creator de conținut din România, ajungând să aibă milioane de fani pe rețelele sociale. A cunoscut faima de la o vârstă fragedă, iar acum este cel mai cunoscut vlogger de la noi. Mai mult, idolul adolescenților s-a lansat și în muzică alături de trupa 5GANG, dar și în industria filmelor prin proiectul „5GANG: Un altfel de Crăciun”.

Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale
Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Instagram]

Deși are o carieră frumoasă și un viitor grandios, puține persoane știu ce fel de elev era îndrăgitul volgger la școală.

În cadrul unui interviu oferit recent pentru fanatik.ro, Selly a făcut dezvăluiri inedite despre copilăria sa. 

Citeste si: Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație: ”Nu vă recomand să faceți asta”

„Am fost un elev potolit, în contextul în care nu mi-am rupt nici mâini, nici picioare la fotbal sau la alte sporturi. Îmi aduc aminte că fotbalul a fost un sport cu care am cochetat în perioada liceului, am fost chiar într-o echipă de juniori, dar mi-am dat seama că nu asta era vocația mea pentru că nu eram un mare talent la vremea respectivă. În altă ordine de idei am devenit mai mult neastampărat decât cumințel când am mai crescut, deoarece îmi plăcea să ies în evidență, eram de cele mai multe ori clovnul clasei. Le mulțumesc profesorilor mei care îmi mai treceau cu vederea “ ieșirile”, asta pentru că aveam note și calificative foarte bune. Îmi aduc aminte că, într-o zi, am cooptat mai mulți colegi și am pus scotch și lipici pe scaunul pe care trebuia să se așeze o profesoară. Aveam multe idei de genul acesta.”, a declarat Selly.

Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale
Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Instagram]

Selly a dezvăluit secretul succesului

Cu siguranță că mulți tineri se întreabă cum a reușit să ajungă la un nivel atât de avansat. În cadrul unui interviu, Selly a dezvăluit cum a reușit să ajungă un vlogger atât de cunoscut. Artistul spune că pasiunea contează cel mai mult când vine vorba de vlogguri. De asemenea, idolul adolescenților a recunoscut că cel mai important este mesajul pe care un vlogger îl transmite abonaților lui. 

Citeste si: Selly, gest caritabil pentru copiii nevoiași! Cunoscutul vlogger a mers cu daruri într-o școală din Hunedoara: „M-au emoționat până la lacrimi poveștile lor”

„Când m-am apucat aveam 11 ani. Calitatea audio-video era sub orice critică, dar avea aceeași pasiune pe care o am și acum, acceași voință de a reuși. Cu siguranță că de la 11 ani la 20 se schimbă foarte multe lucruri, te maturizezi foarte mult, ți se schimbă părerile și punctele de vedere de multe ori. Tot ce pot să mă bucur e că am rămas constant cu această pasiune. S-au schimbat atât de multe lucruri în viața mea, prieteni, păreri și așa mai departe, însă pasiunea pentru video și pentru media a rămas aceeași.

Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale
Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Instagram]

Probabil, e posibil, dacă stai să numeri abonații. Cred că mai important decât atât este ce faci pentru ei și dacă îți place cu adevărat ceea ce faci pentru că dacă nu-ți mai place începe să se vadă. Mai important decât atât este ce faci tu și ce le spui, ce mesaje transmiți către acea comunitate de oameni”, a spus Selly.

Citește continuarea aici!