Stiri mondene

Selly, noi dezvăluiri despre destrămarea trupei 5 Gang! Care a fost, de fapt, motivul separării?!: „Se ducea în jos și nu avea rost să continui”

Selly, noi dezvăluiri despre destrămarea trupei 5 Gang
Selly [Sursa foto: Captură YouTube]
Selly a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să pună punct proiectului de succes 5 Gang. Uite despre ce este vorba!

Fără doar și poate, 5GANG a fost unul dintre proiectele muzicale de la noi care s-a bucurat de succes ani la rând. Componenții trupei au făcut milioane de vizualizări pe YouTube, iar fanii au fost tot timpul în delir atunci când le-au ascultat piesele. În urmă cu câteva luni, vloggerul Selly anunța, într-un clip pe canalul său de YouTube, că drumul trupei fenomen 5GANG se oprește.

Selly, noi dezvăluiri despre destrămarea trupei 5 Gang
Selly[Sursa foto: Captură YouTube]

Selly, despre destrămarea trupei 5 Gang: „U n proiect care ne-a produs atâtea emoții”

După ani de reușite, membrii formației 5 Gang au decis să pună punct proiectului artistic care le-au adus celebritatea. Invitat recent în cadrul unui podcast, idolul adolescenților a dezvăluit adevăratul motiv care a stat în spatele acestei decizii.

Selly, noi dezvăluiri despre destrămarea trupei 5 Gang!
Selly[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Tabăra”, cel mai vizionat film din România, după weekendul lansării! Selly, primele declarații despre succesul producției: „Mulțumesc fiecărui spectator”

„Nu aveam idei să mai facem lucruri noi, nu venea natural o nouă etapă a trupei, adică dacă ne opream, devene repetitiv, poate avea succes așa în scădere. Eu am vrut să închid când eram la apogeu și până la punctul când am făcut lucruri cât de cât unice și cu un sens. Noi și acum puteam să scoatem 2-3 piese, doar că erau similare cu piesele pe care le scosesem. Nu mi-am dorit să duc proiectul ăsta la nesfârșit.

Selly, noi dezvăluiri despre destrămarea trupei 5 Gang
Selly[Sursa foto: Captură YouTube]

Cât a fost, a fost mega mișto și frumos, un proiect care ne-a produs atâtea emoții, a fost record la Arenele Romane pentu că nu au fost vândute niciodată într-un timp atât de scurt biletele. Am făcut două show-uri în aceeași zi. Niște recoduri, niște emoții puternice și niște sentimente mișto.(...) Din punct de vedere financiar, proiectul a fost profitabil pentru toți membrii. Deși noi suntem la fel de buni prieteni, ne vedem și ne vorbim, eu nu vedeam rostul de a continua proiectul. Se ducea în jos și nu avea rost să continui pentru niște „cașcaval”, când poți să faci altceva.”, a spus Selly.