Stiri mondene

Selena Gomez vorbește despre sănătatea mintală în documentarul ”My Mind & Me”

Selena Gomez vorbește despre sănătatea mintală în documentarul ”My Mind & Me”
Selena Gomez, în lacrimi în documentarul ”My Mind & Me”  [Sursa foto: Instagram]
Selena Gomez, în lacrimi în documentarul ”My Mind & Me”. Cântăreața vorbește despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul vieții

Selena Gomez a lucrat la un documentar despre viața ei „Selena Gomez: My Mind & Me”, în care povestește despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Actrița, în vârsta de 30 de ani, a putut fi surptinsă de fani în ipostaze oneste și extrem de vulnerabile în trailer-ul care a apărut recent.

Citeste si: Selena Gomez a pus-o la punct pe Hailey Bieber după declarațiile făcute în cadrul podcastului ”Call her daddy”

Selena Gomez vorbește despre sănătatea mintală în documentarul ”My Mind & Me”
Selena Gomez, în lacrimi în documentarul ”My Mind & Me”[Sursa foto: Instagram]

Selena Gomez, în lacrimi în noul său documentar

Selena Gomez a povestit cu lacrimi în ochi despre problemele pe care le-a îndurat de-a lungul timupului. În 2014, actrița a fost diagnosticată cu lupus, dar ea a dezvăluit că s-a confruntat și cu depresia, anxietatea și tulburarea bipolară.

Citeste si: Selena Gomez se distrează în vacanță în Positano alături de un potențial iubit! Vezi cine este bărbatul misterios

„Fii cine ești, Selena”, își spune actrița în deschiderea trailer-ului. „Nimănui nu-i pasă de ceea ce faci. Este vorba despre cine sunt eu. Să fiu OK cu ceea ce sunt. Sunt recunoscătoare că sunt în viață”,  a mărturisit actrița.

Selena Gomez   a recunoscut că are probleme de sănătate mintală, dar în urma tratamentului se simte mult mai bine. Din cauza acestor probleme, Selena a decis anul trecut să nu mai apară o vreme în lumina reflectoarelor. 

„Mă simt minunat. Sunt sub tratamentul de care am nevoie. Trebuie să ai grijă mereu de sănătatea ta mintală. Este ceva la care voi continua să lucrez. Sunt zile în care îmi este greu să mă ridic din pat și am atacuri foarte mari de anxietate. Încă se mai întâmplă asta.”

Am vrut să fiu capabilă să îmi spun povestea în felul în care eu voiam să fie spusă. Nu voiam să îmi pun pe față un zâmbet când acea perioadă era una dintre cele mai grele din viața mea.”,  a spus Selena când a fost întrebată de ce a decis să vorbească acum despre experiențele ei. 

Selena Gomez a fost victima abuzului emoțional când forma un cuplu cu Justin Bieber

În urmă cu doi ani, Selena Gomez a recunoscut că piesa ”Lose You to Love Me” este despre abuzul emoțional la care a fost supusă atunci când forma un cuplu cu Justin Bieber. Totuși, cântăreața a mai spus și că relația cu Justin nu a fost cel mai rău lucru prin care a trecut.

Citeste si: Justin Bieber amână turneul mondial ”Justice World Tour” pentru anul viitor

Selena Gomez vorbește despre sănătatea mintală în documentarul ”My Mind & Me”
Selena Gomez și Justin Bieber[Sursa foto: latimes]

Sunt foarte mândră de piesa asta. Nu este o melodie despre ură, ci una care spune că am avut ceva foarte frumos și niciodată nu voi nega asta. A fost foarte dificil, dar sunt fericită că s-a terminat.”

Am fost o victimă a abuzului emoțional. A trebuit să găsesc o cale să înțeleg asta abia când am devenit adult. Și a trebuit să înțeleg alegerile pe care le-am făcut. Este periculos să stai într-o mentalitate de victimă. Sunt foarte mândră să pot spune că am găsit puterea să trec peste asta cu foarte multă grație.”, a declarat artista.