Stiri mondene

Justin Bieber amână turneul mondial ”Justice World Tour” pentru anul viitor

Justin Bieber amână turneul mondial ”Justice World Tour” pentru anul viitor
Justin Bieber [Sursa foto: Instagram]
Justin Bieber își amână din nou turneul, după ce luna trecută a anunțat că va lua o pauză de la concerte pentru a se concentra pe sănătatea sa

Luna trecută, Justin Bieber  a dezvăluit că va lua o pauză de la turneu pentru a se concentra asupra sănătății sale. Recent, cântărețul și-a anunțat fanii că este nevoit să amâne încă o dată turneul Justice World.

Citeste si: Justin Bieber, acuzat de infidelitate de Selena Gomez! Vezi ce dispută au generat cei doi pe Instagram în trecut!

Justin Bieber amână turneul mondial ”Justice World Tour” pentru anul viitor
Justin Bieber[Sursa foto: Instagram]

Justin Bieber și-a anulat din nou turneul pentru a se concentra pe sănătate

În iunie, Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt. Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt este cauzat de același virus care provoacă varicela și poate duce la paralizie facială și pierderea auzului.

Citeste si: Selena Gomez a pus-o la punct pe Hailey Bieber după declarațiile făcute în cadrul podcastului ”Call her daddy”

Turneul mondial ”Justice Wold Tour” a fost programat pentru începutul lunii decembrie 2022 și trebuia să fie reluat în ianuarie, cu o dată de încheiere la sfârșitul lunii martie 2023 în Polonia. Din cauza problemelor de sănătate, cântărețul a fost nevoit să își amâne din nou turneul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justice World Tour (@justicetour)

Pagina oficială de Instagram a turneului a împărtășit vestea joi, 6 octombrie, dezvăluind că toate datele rămase ale turneului sunt amânate oficial până în 2023, menționând că „deținătorii de bilete vor fi informați cu privire la următorii pași pe măsură ce apar actualizări”.

Cum s-a simțit Justin Bieber după ultimul concert din Rio de Janeiro?

Luna trecută, Justin Bieber a dezvăluit că ia o pauză de la turnee pentru a se concentra asupra sănătății sale. „La începutul acestui an, am făcut publică lupta mea cu Sindromul Ramsay-Hunt, în care fața mea era parțial paralizată. Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa nord-americană a Turneului Justiției”, și-a început el mesajul. Bieber a continuat explicând că, după ce și-a luat ceva timp să se odihnească și să se consulte cu familia și cu medicii, a continuat etapa europeană a turneului său.

Citeste si: Justin Bieber și soția Hailey sărbătoresc 4 ani de căsnicie: „Cel mai bun prieten al meu”

Justin Bieber amână turneul mondial ”Justice World Tour” pentru anul viitor
Justin Bieber[Sursa foto: Instagram]

„După ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a cuprins și mi-am dat seama că trebuie să-mi pun sănătatea pe primul loc chiar acum”, a explicat el despre cum s-a simțit după ce și-a terminat concertul din Rio de Janeiro. „Așa că o să iau o pauză de la turnee pentru moment. O să fiu bine, dar am nevoie de timp să mă odihnesc și să mă fac bine.”

„Am fost atât de mândru să aduc acest spectacol și mesajul nostru despre Justiție în lume ”, a mărturisit el. „Vă mulțumesc pentru rugăciunile și sprijinul vostru în toate acestea! Vă iubesc pe toți cu pasiune!”