Stiri mondene

TRAILER: Selena Gomez lansează documentarul - "My Mind and Me”

 Selena Gomez lansează documentarul
Selena Gomez lansează documentarul "My Mind and Me” [Sursa foto: Instagram]
Selena Gomez a lansat trailer-ul oficial al documentarului autobiografic, intitulat „My Mind & Me”. Când va avea loc premiera?!

„My Mind and Me" este regizat de Alek Keshishian, care s-a ocupat și de documentarul "Madonna: Truth or Dare". Producția prezintă ultimii șase ani din viața cântăreței, iar în cele 30 de secunde de promo, putem să o vedem pe artistă în diferite momente ale vieții sale, în timp ce zâmbește, râde sau izbucnește în lacrimi. Actrița este gata să-și deschidă sufletul pentru public și să-și prezinte momentele de mărire și de decădere și nu se sfiește să-și arate toate emoțiile pe ecran.

Documentarul va fi disponibil pe Apple TV+ începând cu data de 4 noiembrie 2022. 

„Mintea mea și cu mine. Nu ne înțelegem uneori și devine greu să respirăm, dar nu aș schimba pentru nimic viața mea”, a scris Selena Gomez pe contul ei de Instagram.

„După ani de zile petrecuți în opinia publică, Gomez ajunge la o faimă inimaginabilă.

Însă, pe măsură ce atinge o nouă culme, o turnură neașteptată o atrage în întuneric. Acest documentar unic și intim îi arată drumul, de-a lungul a șase ani, către lumină”
, se arată notat în comunicatul de presă.

Citeste si: Coldplay și Selena Gomez au lansat piesa ”Let Somebody Go”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez, despre lecțiile pe care le-a învățat în ultimii 10 ani: „F iecare aspect m-a modelat în persoana care sunt astăzi”

La împlinirea a 30 de ani, astă-vară, Selena Gomez a facut o retrospectivă a vieții ei, presărată cu succese și cu drame și enumeră lecțiile pe care le-a învățat în cele trei decade de viață.

 Selena Gomez lansează documentarul "My Mind and Me”
Selena Gomez lansează documentarul "My Mind and Me”[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Selena Gomez a lansat piesa ”999”, în colaborare cu Camilo- VIDEOCLIP

”Între 20 și 30 de ani am traversat o perioadă, frumoasă, grea pe care n-o voi uita niciodată. Fiecare aspect m-a modelat în persoana care sunt astăzi. Sunt o persoană care învață continuu, dar care devine din ce în ce mai sigură pe ceea ce contează și pe ceea ce vrea. Cineva care e recunoscător pentru fiecare cadou și pentru fiecare lecție învățată pe parcurs. Merg înainte încurajată de oamenii puternici din jurul meu. Vreau să fac tot posibilul să asimilez greutățile și frumusețile vieții una câte una și să le las să mă transforme în cea mai bună versiune de-ale mele”, spune Selena Gomez.