Stiri mondene

Sărbătorita zilei: Selena Gomez împlinește 30 de ani: „Sunt fericită că îmbătrânesc”

Selena Gomez împlineștte 30 de ani
Selena Gomez împlinește 30 de ani [Sursa foto: Instagram]
Selena Gomez împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani. Sărbătorita zilei de astăzi a oferit primele declarații despre vârsta ei.

Selena Gomez este un nume cunoscut în industria muzicală, iar frumusețea ei uluitoare și personalitatea afectuoasă au cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume. De-a lungul carierei sale, cântăreața a avut suișuri și coborâșuri, dar continuă să rămână puternică și să fie un model puternic și pentru noua generație. Astăzi, 24 iulie, este o zi specială pentru Selena Gomez. Artista împlinește frumoasa vârsă de 30 de ani. Într-un interviu recent acordat celor de la The Hollywood Reporter, artista a făcut câteva declarații refritoare la vârsta ei. 

Selena Gomezz împlinește 30 de ani
Selena Gomez împlinește 30 de ani[Sursa foto: Instagram]

„Sunt fericită că îmbătrânesc. Mi se pare că sunt mai tolerantă față de orice fel de disconfort, de obicei lipsa de respect sau orice altceva, chiar și față de lucruri inutile. Mă simt atât de bucuroasă că nu mai pun stăpânire pe mine. Emoțiile mele sunt ale mele și mi se permite să le simt așa cum vreau să le simt”, a declarat Selena Gomez.

Citeste si: Dimineața Nebună: Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă să vorbească despre sănătatea mintală: „De ce să pretind că sunt bine?”. Audio

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez își organizează propria petrecere

Pentru a sărbători cei 30 de ani, Selena Gomez a declarat pentru sursa menționată mai sus că își organizează propria petrecere.

„Dar dau o petrecere pentru că m-am gândit: „Știți ceva? Toți prietenii mei de acasă sunt căsătoriți și au copii, așa că o să dau propria mea petrecere”, a mai adăugat sărbătorita zilei.

Selena Gomez împlinește 30 de ani

Citeste si: Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate! În ce ipostază a fost surprinsă artista?!: „Mă confrunt cu o mulțime de probleme”

Vedeta de peste ocean și-a început cariera de actorie în serialul TV pentru copii „Barney & Friends”, a devenit una dintre cele mai mari vedete pop din America și o forță generală în industria divertismentului. Ea a găsit un succes masiv cu fosta ei trupă, Selena Gomez and the Scene  și, mai recent, ca artist solo. Ea a contribuit la transformarea romanului pentru adolescenți „Thirteen Reasons Why” într-un serial popular Netflix.