Stiri mondene

Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate! În ce ipostază a fost surprinsă artista?!: „Mă confrunt cu o mulțime de probleme”

Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate
Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate [Sursa foto: Instagram]
Selena Gomez s-a îngrășat din cauza unor probleme de sănătate. Uite cum arată acum fosta vedetă Disney!

Selena Gomez este una dintre cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume! Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, idolul adolescentelor a luat serios în greutate, iar cea mai recentă apariție a ei i-a șocat pe fani. Fosta vedetă Disney a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles nemachiată, într-o ținută lejeră, cu abdomenul la vedere. De la ultima sa apariție, fanii abia au mai putut să o recunoască.

Selena Gomez suferă de Lupus şi a avut nevoie, în 2017, de un transplant de rinichi, urmează un tratament cu chimioterapie şi are hipertensiune arterială. Din cauza acestora, greutatea vedetei s-a modificat de-a lungul anilor.

Citeste si: Selena Gomez a renunțat complet la Instagram. Cine postează, de fapt, pe Instagramul ei?!

„Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu, a spus Selena Gomez.

Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate
Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Selena Gomez, ținta internauților după ce s-a îngrășat

Selena Gomez a mai menționat faptul că de când s-a îngrășat, a avut parte de foarte multe comentarii negative în mediul online. Idolul tuturor adolescentelor consideră că social media a fost „teribilă”  pentru generația sa.

Citeste si: Selena Gomez și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum artista

„Cred că lumea noastră trece prin foarte multe, în mod evident. Pentru generaţia mea în mod special, social media a fost teribilă”,  a mai adăugat Selena Gomez.

Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate
Selena Gomez a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate[Sursa foto: Profimedia]

Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

În 2020, Selena Gomez a dezvăluit că suferă de încă o boală, de data asta una mentală. Artista a povestit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

„Am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară. Am fost, în egală măsură, speriată şi uşurată pentru că am aflat, în sfârşit, de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate (…). Am aflat mai multe informaţii între timp şi chiar mă ajută. Nu mă mai sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba. Cred că oamenii se tem de asta, nu-i aşa? Am văzut asta şi în familia mea. Acum mi-am spulberat teama", a declarat Selena Gomez, la acel moment, potriit elle.com