Stiri mondene

Schimbarea de look cu care Alex Velea și-a luat fanii prin surprindere. Cum arată acum artistul

Alex Velea, schimbare radicală de look.
Alex Velea
Alex Velea a trecut din nou pragul salonului de înfrumusețare. Cântărețul și-a surprins fanii cu ultima schimbare de look.

Considerat unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, Alex Velea reușește să fie în centrul atenției. Iar de curând iubitul Antoniei a făcut furori pe rețelele sociale, după ce a făcut publice mai multe imagini cu schimbarea radicală de look. Cu siguranță fanii săi au rămas muți de uimire! 

Alex Velea e mereu sigur pe el și îndrăznește să facă orice fel de schimbare fără teamă. La ce schimbare de look a apelat acum

Cântărețul este cunoscut pentru abordările sale neobișnuite în materie de coafuri, așa că de această dată a ales o culoare ce i-a surprins pe toți admiratorii săi.  Alex Velea a vizitat salonul de înfrumusețare și s-a lăsat pe mâna hairtstylist-ului, iar acum a renunțat la dread-urile pe care le avea și s-a vospit în alb argintiu.

Alex Velea, schimbare radicală de look.
Alex Velea

Citește și: Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia! Motivul pentru care cei doi artiști amână evenimentul: „Încă nu știm ce ne rezervă vremurile”

Alex Velea nici nu visa la o carieră în domeniul muzical. Ce studii are, de fapt

Multă lume îl cunoaște pe Alex Velea, însă nu mulți știu ce facultate a absolvit acesta după terminarea liceului. Artistul, pe perioada liceului, a fost olimpic la română, franceză și matematică. Iubitul Antoniei a urmat studiile la o facultate de top, astfel că astăzi de poate lăuda cu diploma de inginer licențiat.

Deși a urmat această universitate, celebrul cântăreț nu își dorește niciodată să profeseze în domeniu. 

Alex Velea, schimbare radicală de look.
Alex Velea

„Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer, dar sper să nu profesez niciodată. Sincer să fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și probabil o fac bine.  Dacă mă pune cineva să schimb o priză nu sunt în stare, adică mi-e teamă. De când sunt inginer am montat patru șezlonguri la mine acasă.”, a spus Alex Velea.

Pentru că se descurca foarte bine, în ciuda absențelor, a primit chiar și o bursă în Franța. A fost nevoit să refuze pentru că tocmai atunci lucra la piesa “Selecta” împreună cu Anda Adam. Nu a regretat decizia luată la acel moment niciodată. Astăzi este unul dintre cei mai în vogă artiști din România, iar proiectele sale de pe Youtube se dezvoltă din ce în ce mai mult.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Citește și: Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea! Ce i-a atras atenția artistei: „E combinația perfectă între noi”

“Am fost prima generație care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, în clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetică, una grea Ingineria și protecția mediului în Industrie. În primul semestru, am cam lipsit pentru că am fost la un concurs, la «Star Factory» de la Prima, pe care l-am și câștigat de altfel. Dar mi-a fost jenă să mă duc să le zic profesorilor, știți eu am fost la un concurs și am câștigat… așa că ei au crezut că am lipsit voit și m-au taxat puțin, dar apoi și-au dat seama că am venit la facultate să învăț și apoi am devenit bursier. La un moment dat, aveam de ales dacă să mă duc cu o bursă în Franța, ca să-mi aprofundez studiile, sau să vin la București să fac piesa «Selecta» cu Anda Adam. Am venit și am făcut piesa și acum sunt aici”, a mai povestit Alex Velea.