Stiri mondene

Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia! Motivul pentru care cei doi artiști amână evenimentul: „Încă nu știm ce ne rezervă vremurile”

Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia
Alex Velea și Antonia [Sursa foto: Facebook]
Alex Velea a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu Antonia! Iată ce spune artistul despre data la care el și partenera sa de viață vor deveni soț și soție.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi copii: Akim și Dominic, iar artista are și o fetiță din căsătoria precedentă, Maia. Chiar dacă nimeni nu prea le dădea șanse la începutul relației, cei doi au demonstart că formează un cuplu solid.   Anul acesta, Alex Velea și Antonia aveau planuri mari în relația lor, pe care însă le mai amână. 

Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, cu ocazia lănsării noii sale piese „Ultimul Sărut”, Alex Velea  a vorbit despre planurile lui de căsătorie cu Antonia. Artistul a ezitat să dea o dată exactă, dar a explicat că el și artista și doresc foarte mult să facă marele pas. Se pare că situația creată de războiul din Ucraina la nivel social, în lume, îl îngrijorează atât de tare pe Alex Velea, încât preferă să aștepte să se liniștească lucrurile.

Citeste si: Antonia, despre prima întâlnire dintre tatăl ei și Alex Velea! Care a fost reacția părintelui ei?!: „Este mai degrabă influențat”

Vedem ce se mai întâmplă. Nu vezi că ba e pandemie, ba e război… Nu mai știm ce să mai… Ne dorim foarte mult să face treaba asta. Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă, să ne jurăm iubire veșnică, doar că până acolo mai e.

Încă nu știm ce ne rezervă vremurile astea”, a spus Alex Velea.

Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia
Alex Velea și Antonia[Sursa foto: Facebook]

Antonia, dezvăluiri inedite despre relația cu Alex Velea

În cadrul unui interviu oferit pentru publicația  okmagazine.ro, Antonia a fost întrebată dacă de-a lungul relației lor a existat vreodată o situație care să-i facă să se gândească la despărțire. Fiind o personă sinceră, Antonia a declarat că nu au avut parte de acest gen de situații.

Alex Velea, noi detalii despre nunta cu Antonia
Alex Velea și Antonia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia, confesiune în fața fanilor! Artista i-a sfătuit să nu-și mai arate viața în social media: „Măcar găsiți un echilibru”

„Nu, niciodată. Am fost mereu uniţi, am crezut în noi, în iubirea noastră şi am ştiut că nu există obstacol care nu poate fi depăşit dacă suntem împreună, o echipă.  Aşa am reuşit să avem această familie frumoasă, construită pe iubire, respect, echilibru”,  a spus Antonia.

Citește continuarea aici