Stiri mondene

Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea! Ce i-a atras atenția artistei: „E combinația perfectă între noi”

Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea
Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea [Sursa foto: Captură YouTube]
Antonia a vorbit deschis despre relația cu Alex Velea. Uite ce confesiuni inedite a făcut artista despre partenerul ei de viață!

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.Formează o familie frumoasă, alături de copiii lor, iar de curând cântăreața a fost cerută în căsătorie! Cei doi artiști sunt cunoscuți pentru discreția cu care își protejează viața de cuplu și familia, și fac rareori declarații despre viața lor comună.

Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea
Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Invitată recent în cadrul unui podcast, Antonia a vorbit cu emoție despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață. Vedeta a susținut că a simțit din prima că Alex Velea

este alesul, cel cu care vrea să își întemeieze o familie. De asemenea, artista a recunoscut ce a atras-o la Alex Velea, spunând că cel mai mult i-a plăcut că este o persoană educată.

Citeste si: Antonia, adevăratul motiv pentru care nu și-a botezat copiii: ”Mă judeca lumea pentru că aveau alt nume!”

„Mi-a plăcut foarte mult cum mă face să mă simt în prezența lui.

Am apreciat foarte mult că este educat și avea maniere. Știu că sună foarte ciudat pentru că pare un Bad Boy, dar eu m-am simțit super respectată. Cred că e combinația perfectă între noi, suntem împreună de aproape 10 ani. Suntem și atrași unul de altul fizic, dar avem și multe în comun, el iubește cum îmi place mie să iubesc. Am învățat și multe din relațiile din trecut, fiecare cu fostul partener.
Am zis să lucrăm unde am greșit și am aplicat în relația noastră”,
a spus Antonia.

Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea
Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea[Sursa foto: Captură YouTube]

Antonia a scos la iveală noi detalii despre nunta cu Alex Velea

Reamintim că în luna iulie, Alex Velea a îngenuncheat în fața alesei inimii  pentru a-i propune să facă pasul cel mare. La rândul său, Antonia a spus cel mai hotărât și sincer „DA” din viața ei. În cadrul unui interviu oferit pentru evz.ro, vedeta a precizat că nunta lor o să fie un eveniment discret, motiv pentru care presa nu va avea acces. 

Citeste si: Alex Velea, adevărul despre relația cu Maya, fiica Antoniei din fostul mariaj:"O iubesc din toată inima mea!"

„Nu am stabilit încă data nunții. Veți afla când va fi oficial!(...) Nu ne-am gândit la toate aceste aspecte, dar da, cu siguranță vom face un eveniment la care presa nu va avea acces.”, a spus Antonia.

Citește continuarea aici!