Stiri mondene

Alex Velea, dezvăluiri inedite despre relația cu părinții săi: „Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt”

Alex Velea, despre relația cu părinții
Alex Velea, despre relația cu părinții [Sursa foto: Instagram]
Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui. Iată ce a declarat despre cei ce i-au dat viață!

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști și a reușit să-și construiască o viață cum alții doar visează. În cadrul unui interviu, iubitul Antoniei a vorbit cu sinceritate despre relația cu părinții săi și despre educația pe care a primit-o în copilărie. Conform spuselor sale, cântărețul și părinții săi au o relație bună, fiind destul de apropiați. Alex Velea a ținut să precizeze că nu există părinți mai buni decât ei și că îi iubește foarte mult.

Deși le mulțumește în mod frecvent pentru tot ce au făcut pentru el, vedeta consideră că nu este de ajuns.

ă

Alex Velea, despre relația cu părinții
Alex Velea, despre relația cu părinții[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Velea, dezvăluiri inedite despre relația cu Antonia! Este artistul un bărbat gelos?!: „La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

„Am cei mai buni părinți din lume.

Nu mai există alții ca Ei. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru tot ori de câte ori am ocazia. Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt pentru Ei. Nu i-am supărat niciodată. I-am mai speriat când eram copil. Că întârziam și nu știau de mine. Își făceau griji. Știți voi ce zic, mai ales cei care aveți copii acum. .”, 
a spus Alex Velea, pentru publicația Viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Alex Velea, relație apropiată cu Dumnezeu: „Îl iubesc. Mă ghidează în viață”

Tot pentru sursa menționată mai sus, Alex Velea recunoaște că are o relație apropiată cu Divinitatea. Artistul este recunoscător pentru tot ce a primit în viața sa și știe că Dumnezeu este iubire și îl ghidează oricând are nevoie, motiv pentru care zi de zi îi mulțumește.

Citeste si: Cum e viața Antoniei și a lui Alex Velea dincolo de lumina refectoarelor?!: „E o rutină frumoasă și sănătoasă. Suntem uniți și fericiți”

„Îl iubesc. Dumnezeu e iubire. Și asta mă ghidează în viață. Nu cred în falsa evlavie pe care o văd tot mai des. Mai ales la câțiva colegi de breaslă. Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți.  În spatele vorbelor culese din fel de fel de cărți – pe unele nici nu le-au citit, doar le-au fost povestite de diverși – stau fapte care sunt în antiteză cu ce vor să exprime atunci când vorbesc în citate. Și revenind… am o relație bună cu Bunu. Cred în El și îi mulțumesc în fiecare zi pentru ce sunt și pentru ce mi-a oferit.” a mai spus Alex Velea.