Stiri mondene

Sărbătorita zilei de astăzi: Andra împlinește 36 de ani! Mesajul transmis de soțul artistei, Cătălin Măruță: „Meriți tot ce e mai frumos pe lume”

Andra împlinește 36 de ani
Andra împlinește 36 de ani [Sursa foto: Facebook]
Zi mare în familia Măruță! Andra împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani.

Andra împlinește astăzi, 23 august, frumoasa vârsta de 36 de ani. Se pare că vara a fost pentru artistă  extrem de solicitantă și plină de evenimente. Nici în preajma zilei sale de naștere nu a stat locului. Cu voie bună și plină de energie, cântăreața a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii și clipuri video în care le arată fanilor drumul către concerte, cum se pregătește pentru spectacole, dar și atmosfera incendiară de la show-urile sale. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cum și-a început Andra ziua de naștere

Sărbătorita zilei și-a început ziua astăzi alături de familie, soțul și cei doi copii, care i-au dăruit un tort special cu ocazia aniversării. Așa cum era de așteptat, încă de la primele ore ale dimineții, soția lui Cătălin Măruță a primit numeroase urări și mesaje din partea fanilor. Copleșită de emoții, Andra a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele frumoase.

Andra împlinește 36 de ani! Mesajul transmis de soțul artistei, Cătălin Măruță: „Meriți tot ce e mai frumos pe lume”
Andra împlinește 36 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andra, mai romantică decât te așteptai! Artista i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Poate veni orice furtună”

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar si pentru prietenii mei din online care ma sustin neconditionat! Fie ca urările sa vi se întoarcă și vouă! Va iubesc!”, este mesajul scris de Andra.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Ce declarație de dragoste i-a făcut Cătălin Măruță soției sale, cu ocazia zilei de naștere

Așa cum s-a întâmplat în fiecare an și de data asta, soțul ei, Cătălin Măruță, a surprins-o cu un mesaj plin de iubire, alături de care atașat imagini cu întreaga familie. Mai mult, prezentatorul TV i-a declarat public dragostea.

Sărbătorita zilei de astăzi: Andra împlinește 36 de ani! Mesajul transmis de soțul artistei, Cătălin Măruță: „Meriți tot ce e mai frumos pe lume”
Andra împlinește 36 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cătălin Măruță, cadou special de Valentine’s Day pentru Andra: „Începe din suflet și continuă cu un gând”

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume! ”, a scris Cătălin Măruță pe contul de Facbook.