Stiri mondene

Andra, apariție de senzație la „Gala Femeilor Remarcabile". Artista a interpretat cele mai frumoase piese ale sale

Andra, apariție de senzație la „Gala Femeilor Remarcabile
Andra  [Sursa foto: Facebook]
Andra a fost miercuri seara la „Gala Femeilor Remarcabile" și a arătat remarcabil într-o rochie neagră lungă. Artista i-a bucurat pe cei prezenți cu vocea sa.

Andra a fost prezentă la „Gala Femeilor de Succes” organizată de Kultho. Artista, care este și ambasador al brandului, a urcat pe scenă alături de band-ul ei și a făcut atmosferă cu cele mai frumoase piese ale sale. Printre piesele interpretate se numără „Pas cu pas”, „Iubirea schimbă tot”, „Dragostea Rămâne”. 

Andra, apariție de senzație la „Gala Femeilor Remarcabile". Artista a interpretat cele mai frumoase piese ale sale
Andra [Sursa foto: Facebook]

Invitați de seamă la Gala Femeilor Remarcabile

Pe 7 iunie 2022, Kultho- Forever Diamonds a avut onoarea sa organizeze cea de-a doua ediție a evenimentului "Gala Femeilor Remarcabile".

Gala aduce în prim plan curajul, performanţa și adevăratele valori, aşa cum au fost ele scrise de către femei puternice, excepționale prin natura lor.

Premiile oferite au îmbinat cu succes mediul artistic, social și de afaceri din Romania, sărbătorind femeile care excelează în domeniul lor, artiste cu cariere impresionante, femei care conduc companii spre succes, eroine din viața de zi cu zi despre care, poate, nu auzim suficient.

Printre premiatele serii s-au numarat: Irina Rimes, Roxana Voloseniuc, Maria Lucia Hohan, Malvina Cservenschi, Mioara Velicu, Rodica Popescu Bitanescu, sau Elisabeta Lipa.

Invitatii de seama, muzica buna si atmosfera pe masura au facut ca seara sa fie una memorabila. Bijuterii si ceasuri din colectiile speciale ale brandurilor remumite international, prezente in KULTHO au accesorizat seara cu sclipirile lor, iar momentele artistice oferite de Andra, ambasador Kultho Forever Diamonds, Elwira si Mihai Petre, Xenti si Andreea Runceanu au facut deliciul publicului. Amfitrionii evenimentului au fost: Ilinca Vandici si Catalin Maruta.

Andra, apariție de senzație la „Gala Femeilor Remarcabile". Artista a interpretat cele mai frumoase piese ale sale
Andra [Sursa foto: Facebook]

Anca Turcasiu, o prezenta rara la evenimente, a stralucit de-a dreptul prin gratie, naturalete si rafinament. Superba vedeta, in varsta de 52 de ani, arata din ce in ce mai bine, are un corp perfect, iar rochia neagra, fina, pe care a purtat-o, i-a pus in evidenta silueta de invidiat.

O prezență care nu trece niciodată neobservată a fost și superba Andreea Berecleanu, care s-a remarcat atât prin vestimentație cât și prin accesoriile deosebite.

Gala a avut loc in Sala Tronului a Palatului Regal, Muzeul National De Arta al Romaniei in prezent, locatie care a subliniat inca o data importanta si eleganta evenimentului.

„Femeile remarcabile sunt peste tot în jurul nostru iar talentul, dedicarea și angajamentul lor schimbă colțul nostru de lume, reușind să-l transforme într-un loc mai bun. Pe ele le avem în minte atunci când realizăm designul bijuteriilor din colecțiile Kultho Forever Diamonds și tot ele sunt muzele tuturor designerilor brandurilor de lux pe care, cu mândrie, le avem în portofoliul Kultho.

Putem spune, asadar, ca aceasta gala face parte din ADN-ul Kultho, continuând munca noastră de până acum. Am ajuns deja la a doua editie si ne bucuram sa o oferim ca o reverență adusă tuturor femeilor”   spune Madalina Diaconu, director de marketing Kultho.

Parte din grupul B&B Collection, Kultho comercializează bijuterii și ceasuri ale celor mai cunoscute branduri internaționale de lux. Rețeaua Kultho este una dintre cele mai importante prezente pe piața de profil, numărând 26 de magazine în cele mai importante centre comerciale din țară.