Stiri mondene

Andra, în vacanță doar cu Eva și David. Motivul pentru care nu a mers și Cătălin Măruță

Andra, în vacanță doar cu Eva și David. Motivul pentru care nu a mers și Cătălin Măruță
Andra, în vacanță doar cu Eva și David [Sursa foto: Facebook]
Andra a plecat într-o mini-vacanță alături de David și Eva. Motivul pentru care nu a fost prezent și Cătălin Măruță.

Andra a prins un weekend liber, fără concerte și evenimente, așa că și-a luat cei doi copii și a plecat în vacanță. Chiar dacă programul ei nu s-a intersectat cu cel al soțului, artista a decis să treacă peste asta și să se bucure de câteva zile de relaxare alături de copii. 

Citeste si: Andra, emoționată înainte de cânta Imnul României la „Campionatul European de Natație” de la Otopeni

Andra, motivul pentru care a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță

În interviurile pe care Andra le-a dat de-a lungul timpului, s-a plâns de faptul că soțul ei nu prea poate merge în vacanțe din cauza programului încărcat. Astfel că, se pare că Andra a decis să facă o excepție și într-un weekend liber, a decis să-și ia ce doi copii într-o mică escapadă.

Într-un video publicat pe Instagram, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care a plecat doar ea alături de copii în vacanță.

Andra, în vacanță doar cu Eva și David. Motivul pentru care nu a mers și Cătălin Măruță
Andra, în vacanță doar cu Eva și David [Sursa foto: Facebook]

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez. Sunt tot timpul după copii. Dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii”, le-a dezvăluit Andra fanilor săi, pe rețelele de socializare.

Ulterior, Andra i-a transmis un mesaj și soțului ei: „Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a mai precizat Andra, în legătură cu absența soțului său.

Astăzi, artista a postat și o fotografie alături de cei doi copii, iar fanii și-au arătat admirația în comentarii. 

Citeste si: Cine sunt vedetele din România cu cei mai mulți urmăritori pe Tik Tok. Platforma este îndrăgită în special de tineri

Andra, în vacanță doar cu Eva și David. Motivul pentru care nu a mers și Cătălin Măruță
Andra, în vacanță doar cu Eva și David[Sursa foto: Facebook]

„Să fiți sănătoși și fericiți mereu alături de cei dragi vouă”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze întreaga familie, distracție plăcută vă doresc multă sănătate cu multe împliniri și bucuri in liniște și pace Amin vă îmbrățișez cu drag!”, „Ce e mai frumos pe lumea asta? Mama cu puișori alături! Vacanta cu sănătate și pace în suflet!”, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de internauți pe Instagram.