Stiri mondene

Andra, mai romantică decât te așteptai! Artista i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Poate veni orice furtună”

Andra i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste
Andra i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste [Sursa foto: Instagram]
Andra, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Cătălin Măruță. Ce i-a spus artista soțului său?!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Îndrăgita artistă și prezentatorul TV sunt împreună de 16 ani, căsătoriți de 14, iar împreună au doi copii care îi împlinesc: Eva și David. Cele două vedete par să se iubească mai mult ca niciodată, cel puțin asta indică ultimele fotografii apărute în mediul online. Andra este recunoscută pentru declarațiile romantice pe care nu s-a ferit să i le facă chiar și în mod public partenerului de viață.

Andra i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Aflați în Vrancea, Cătălin Măruță și Andra au avut parte de un moment romantic. Pentu că își ține fanii la curent cu toate activitățile din viața sa, artista a dorit să împartă cu internauții momentul spectaculos. În plus, vedeta a făcut și o super declarație de dragoste.

Citeste si: Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări

Poate veni orice furtună, știu că întotdeauna voi vedea și un curcubeu când te am alături!”,  a scris Andra în postarea sa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra și Cătălin Măruță, secretul unei căsnicii de 14 ani

În cadrul unui interviu, cei doi soți au scos la iveală secretul unei relații longevive și ai vorbit deschis despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat. Andra a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soțul ei care o surprinde și acum cu gesturi frumoase, la aproape două decenii de când a început povestea lor de iubire. Se pare că unul dintre „secretele” lor constă în timpul pe care îl petrec împreună. Sunt unul alături de celălalt mereu și nu refuză o mică petrecere alături de prieteni dragi.

Andra i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste
Andra și Căălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra, emoționată înainte de cânta Imnul României la „Campionatul European de Natație” de la Otopeni

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Andra i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”,  a declarat Andra, pentru Viva.