Stiri mondene

Ruby, de urgență la spital! Artista și-a pus viața în pericol, de dragul frumuseții: „Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby, de urgență la spital
Ruby, de urgență la spital [Sursa foto: Instagram]
Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cântăreața făcut o greșeală care putea să o coste scump. Uite despre ce este vorba!

Ruby, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a reușit, fără doar și poate, să-și îngrijoreze fanii din mediul online, asta după ce s-a postat pe internet într-o ipostază care le-a ridicat numeroase semne de întrebare internauților. Mai precis, cântăreașa a publicat o imagine în care se afla pe patul de spital, conectată la perfuzii. Vedeta a spus că a dorit un bronz mai intens și perfect, astfel că și-a injectat o substanță care ar fi ajutat-o în acest sens, dar cantitatea a fost una prea mare pentru greutatea pe care o are.

La scurt timp, Ruby s-a confruntat cu câteva reacții adverse, care au dus-o direct pe mâna medicilor. 

Ruby, de urgență la spital
Ruby, de urgență la spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa! Pe cine iubește artista cel mai mult?!: „Suntem suflete pereche”

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în.... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea”, a spus Ruby.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)

Ruby, de urgență pe mâna medicilor

Fanii au fost extrem de îngrijoraţi, însă Ruby le-a explicat că a făcut mai multe investigaţii şi că totul e sub control acum.

Citeste si: Ruby, conversație virală cu un taximetrist: „De la telefon m-ați reperat”

Ruby, de urgență la spital
Ruby, de urgență la spital[Sursa foto: Instagram]

M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a mai explicat Ruby.