Lansări muzicale

JO și Ruby au lansat piesa „Soare”

JO x Ruby - Soare
JO x Ruby - Soare [Sursa foto: Captură YouTube]
Jo și Ruby și-au unit vocile și au lansat o piesă fresh de vară, intitulată „Soare”. Dă-i play aici!

JO și RUBY au lansat piesa „ Soare ”, fiind prima lor colaborare. Scenariul videoclipului este scris de JO și Kobzzon, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica și textul sunt compuse de JO, Șerban Cazan, Alexandru Stancu, Emilian Nechifor și SHIFT, producția este realizată de către Șerban Cazan, iar proiectul este o coproducție HaHaHa Production, Cat Music și Bear Music. 

"A ieșit soarele pe strada noastră și ne-a adus împreună și tot împreună vom aduce soarele pe toate străzile și în toate sufletele.

Nu o să scăpați de noi și de razele noastre vara asta, îmi doresc să fredonați refrenul ăsta chiar și în vis. Cu Jojolina sunt prietenă de mult timp și abia așteptam să cântăm împreună, să vă dăm și soare și dulceață" , a spus Ruby.

Citeste si: DJ Sava a lansat piesa „Maria”, în colaborare cu Ruby

„Clipul a fost filmat și montat în două zile. Lucrez doar cu oameni care sunt super profi și care îmi fac față cu greu pentru că mă implic extrem de mult. Vreau să le mulțumesc tuturor că sunt alături de mine chiar și în momentele în care sunt mai dificilă, știu că e greu să lucrezi cu un artist perfecționist care se bagă încontinuu peste toți și toate. Dar într-un final merită!" , a spus JO.

Videoclip: JO x Ruby- Soare