Stiri mondene

Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa! Pe cine iubește artista cel mai mult?!: „Suntem suflete pereche”

Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa
Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa [Sursa foto: Facebook]
Ruby a dezvăluit cine este cea mai importantă persoană din viața sa. Uite despre cine este vorba!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Ruby are o relație extrem de specială cu bunica ei, cunoscută ca „mamaia Gherghina”, fiind persoana care a crescut-o pe artistă încă de la o vârstă foarte mică. Relația ei cu mamaia este una extrem de strânsă și de specială, astfel că nu există dată în care artista să nu amintească și să nu-i mulțumească pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa
Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu, cântăreața a dat cărțile pe față și a dezvăluit că își iubește în mod egal părinții, dar ei nu au cum să o depășească vreodată pe bunica ei, motiv pentru care „mamaia Gherghina” este cea mai importantă persoană din viața vedetei. Deși mai există momente când o mai supără pe bunica ei, cele două nu pot rezista să stea departe una de cealaltă.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri inedite despre viața personală! Artista, gest extrem din gelozie: „Am ieșit în pijamale noaptea și am mers pe străzi să-l caut”

„Pe părinții mei îi iubesc, dar mamaia, nu au cum să se supere, e mamaia. E șefa, e și șefa lor. Normal că o supăr. Și ea mă supără pe mine. Suntem suflete pereche. Când nu-i convine ceva de mine îmi zice „Mi-am lăsat casa, muncea mea să vin cu tine aici”, dar se alintă. Ea nu ar fi putut să stea acolo fără mine cum nici eu nu am putut să sta aici fără ea”, a mărturisit Ruby.

Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa
Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa[Sursa foto: Facebook]

Ruby, despre relația cu bunica ei, Gherghina

Așa cum mulți dintre cei care o cunosc mai bine știu deja că, Ruby are o relație specială cu bunica ei, Gherghina, cea care s-a ocupat de ea după ce părinții ei au plecat la muncă în străinătate. Frumoasa artistă a vorbit despre influența pe care bunica vedetei o are asupra sa și despre iubirea pe care i-o poartă.  

Citeste si: Ruby, foc și pară, după ce un fotbalist celebru a blocat-o pe Instagram

„Mamaia este o influență foarte mare în viața mea! A avut o influență asupra vieții mele, asupra personalității mele și asupra caracterului meu. Mamaia mea este mama tatălui meu și este o influență din viața mea de când m-am născut.  Ea a avut trei băieți și și-a dorit foarte mult o fată, iar în momentul când părinții mei m-au adus pe lume, mamaia a pus într-un fel mâna pe mine și nu a vrut să-mi dea drumul.

Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa!
Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa![Sursa foto: Facebook]

Adică ei locuiau împreună, m-au crescut părinții mei împreună cu mamaia până la vârsta de 4-5 ani. La un moment dat, părinții mei au plecat în străinătate să muncească, iar eu am rămas cu mamaia. Ei au plecat pe rând, prima dată a plecat tatăl meu și după o perioadă a luat-o și pe mami acolo. Au muncit! Planul era să mă duc și eu acolo, dar mamaia a preferat să rămân cu ea. M-a iubit foarte mult și și-a dedicat viața mie. În general, ea toată viața ei și-a dedicat-o copiilor pentru că și-a dorit o familie.” , a spus Ruby.

Citește continuarea aici!