Stiri mondene

Ruby, foc și pară, după ce un fotbalist celebru a blocat-o pe Instagram

Ruby și David Luiz
Ruby a rămas surprinsă de gestul pe care l-a făcut fotbalistul David Luiz.

Ruby este o cântăreață extrem de talentată care face furori cu melodiile sale. Artista nu a vrut să îi răspundă la mesajele pe care el i le-a trimis, s-a supărat și i-a dat block.

Ruby

Cum a ajuns David Luiz să-i dea block cântăreței Ruby

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Rubina a dezvăluit că de fapt, ea avea niște intenții ascunse. Artista a spus că avea de gând să-i trimită link-ul melodiei pe care tocmai a lansat-o pentru a o posta la el pe Instagram și astfel, să adune mai multe vizualizări.

Citeste si: Ruby, prima reacție după ce a apărut în rochie de mireasă: ”N-aș repeta prea curând experiența”

„Mi-a dat block! Nu vreau să mai vorbesc... Nu i-am răspuns și mi-a dat block! Mi s-a părut amuzant la început, nu le am cu fotbalul. Am văzut că are mulți urmăritori și mi s-a părut tare. Mi-a trimis multe poze și nu am vrut să le deschid. Am deschis una și erau multe emoticoane. Am și printscreen, pentru cei care nu mă cred”, a spus Ruby în cadrul emisiunii la care a fost invitată. 

Ruby

Ruby a ținut să precizeze că nu era în flirturi cu fotbalistul, dar se gândește că el și-ar fi dorit acest lucru. 

„Am avut inima un pic, așa, și n-am mai deschis. Nu i-am dat flit, i-am dat seen. Chiar nu voiam să fie pa! Așteptam să-i dau link cu piesa mea și să bubuie din prima zi: 19 milioane de vizualizări!

Nu sunt în flirturi cu fotbalistul David Luiz! N-am fost, ar fi vrut el să fie cu Ruby”, a mai spus Ruby în cadrul aceleași emisiuni.