Stiri

Replica dată de regina Marii Britanii după celebrul interviu acordat de Prințul Harry și Meghan Markle

Regina Marii Britanii
Regina Marii Britanii
Regina Marii Britanii le dă replica lui Meghan Markle și Prințului Harry, după interviul controversat cu Oprah Winfrey.

La două zile după interviul realizat de Oprah Winfrey cu Prințul Harry și Meghan Markle, regina Marii Britanii a reacționat prin intermediul unui comunicat publicat de biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat.

Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei ”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle, declarații șocante în interviul cu Oprah Winfrey

Celebra actriță americană acuză membrii familiei regale de rasism. Potrivit spuselor sale, Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecţie lui Archie. Fiul lor în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinţ din cauza îngrijorărilor legate de culoarea pielii sale.  „Ei nu au vrut ca el să fie prinţ".

Meghan Markle susține că a avut gânduri sinucigașe. „ Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare",  a mărturisit cu ochii în lacrimi, Meghan.