Stiri

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost vaccinați împotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat sâmbătă Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani și Prințul Philip în vârstă de 99 de ani, s-au vaccinat împotriva coronavirusului. 

O sursă apropiată familiei regale a spus că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor, informează Digi 24

„Regina şi Ducele de Edinburgh au făcut astăzi vaccinurile anti-COVID-19”, potrivit unei declarații a Palatului Buckingham, citată de agențiile internaționale de presă.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip

Cuplul regal s-a alăturat ceor 1,5 milioane de oameni din Regatul Unit care au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului.

Citeste si: Românii din Marea Britanie i-au făcut o manea Reginei Elisabeta. Imaginile au devenit virale VIDEO

Vineri, autoritatea britanică de reglementare a aprobat vaccinul Moderna împotriva COVID-19- al treilea vaccin din arsenalul regatului în lupta împotriva pandemiei noului coronavirus- care urmează să fie disponibil, însă, abia din primăvară, a anunţat Ministerul brotanic al Sănătăţii. 

Cea mai afectată ţară din Europa de pandemie, cu peste 78.000 de morţi, Regatul Unit a comandat 17 milioane de doze laboratorului american, precizează într-un comunicat ministerul.