Stiri mondene

Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew a devenit mamă pentru prima dată

Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew a devenit mamă pentru prima dată
Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew a devenit mamă pentru prima dată
Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a a devenit mamă pentru prima dată și a postat o fotografie emoționantă.

Fiica Prințului Andrew a devenit mamă pentru prima dată alături de soțul ei, Jack Brooksbank, făcându-i pe Prințul Andrew și Sarah Ferguson bunici pentru prima dată, scrie tabloidul Mirror. Prințesa Eugenie a adus pe lume un băiețel în dimineața zilei de 9 februarie, la ora 8:55 și a postat pe rețelele de socializare o fotografie adorabilă cu mâna micuță a beblușului care este ținută de ea și de soțul ei.

Mama și bebelușul se simt foarte bine, iar Regina Elisabeta și ducele de Edinburgh sunt „încântați de veste”. Eugenie a născut la Spitalul Portland, în același loc în care Meghan Markle l-a născut pe micul Archie. 

„Băiețelul cântărește 3,65 kilograme”, se arată în comunicatul emis de Palatul Buckingham.  „Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, primul nepot al Ducelui de York și al lui Sarah, Ducesa de York, și al nouălea strănepot al Reginei și al Ducelui de Edinburgh. Alteța sa Regală și copilul ei se simt amândoi foarte bine”, se mai arată în comunicat. 

Prințesa Eugenie s-a căsătorit acum doi ani

Pe 12 octombrie 2018, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Aceasta a purtat o rochie creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei care au fondat brandul londonez Peter Pilotto, în 2007. Detaliul impresionant a fost spatele decupat al rochiei, ce dezvăluia cicatricea pe care Prințesa Eugenie a căpătat-o în urma operației de scolioză.

„Întotdeauna mi-am dorit o rochie cu spatele decupat, tocmai pentru a-mi arăta cicatricea. Cred că cicatricile spun o poveste despre trecutul și viitorul tău și a fost o modalitate de a scăpa de un tabu”, a spus Eugenie pentru site-ul PEOPLE în 2019.