Stiri mondene

Meghan Markle şi Prințul Harry, apariție surpriză într-o conferință de presă Spotify

Meghan Markle şi Prințul Harry
Meghan Markle şi Prințul Harry [Sursa foto: Hepta]
Meghan Markle şi Prințul Harry au apărut pentru primda dată în public de la anunțul cel mai mare că așteaptă un al doilea copil.

Meghan Markle şi Prințul Harry au apărut într-o conferință surpriză pe Spotify în care și-au prezentat podcastul pe care l-au lansat anul trecut. Cei doi au încheiat anul trecut un contract prin care vor produce mai mulți ani podcastul lor „Archewell Audio”. Primul lor episod a fost lansat în luna decembrie a anului trecut și au avut invitați personalități precum Elton John şi James Corden. În acel prim episod s-a vorbit despre experinețele din pandemie și ce așteptări au de la noul an.

Meghan Markle şi Prințul Harry
Meghan Markle şi Prințul Harry[Sursa foto: Hepta]

Meghan Markle şi Prințul Harry, despre podcastul lor 

„Folosim podcasturi pentru a crea conversaţii care inspiră, provoacă şi educă”, au spus cei doi. „Am creat Archewell Audio pentru a ne asigura că putem aduce în faţă voci care nu se aud şi să le ascultăm poveştile”, a completat Meghan.

Meghan Markle şi Prințul Harry
Meghan Markle şi Prințul Harry[Sursa foto: Hepta]

„Şi cel mai important aspect al acestei acţiuni este de a crea această comunitate în care fiecare va putea împărtăşi, în care fiecare va fi încurajat să-şi exprime propriile defecte fără să fie judecat", a mai adăugat Harry.

La sfârşitul fiecărui episod al podcastului, se aude şi Archie, născut în mai 2019 şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, râzând şi urând ascultătorilor un an bun.

De la retragerea lor din familia regală britanică, ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat în California împreună cu fiul lor în vârstă de un an şi jumătate. Ei au încheiat mai multe contracte cu platforme de conţinut, între care Spotify şi gigantul de streaming Netflix.