Stiri mondene

Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez! Actorul este de nerecunoscut: „Niciodată nu a fost atât de fericit”

Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez
 Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez
Kevin Smith a rupt tăcerea și a oferit detalii despre relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Ce spune regizorul despre mariajul celor doi?!

După ce a participat la nunta lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, regizorul Kevin Smith a fost convins că dragostea adevărată există. Kevin Smith îl cunoaște pe Ben Affleck de zeci de ani. Soțul lui Jennifer Lopez a apărut în mai multe dintre filmele sale, începând cu „Mallrats” în 1995. De-a lungul timpului a avut ocazia să privească îndeaproape schimbările din viața lui Affleck.

Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez
Regizorul Kevin Smith

În timp ce promova marți „Clerks III”, prietenul și colaboratorul lui Ben Affleck, în vârstă de 52 de ani, a declarat pentru PEOPLE că mirele trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Mai mult, Kevin Smih este de părere că prietenul său arată mai bine decât în urmă cu 20 de ani, iar Jennifer Lopez scoate la iveală tot ce e mai bun din el.

Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez

Citeste si: Jennifer Lopez, noi detalii despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck: „M-am uitat în ochii lui și am început să plâng!”

”Nu a fost niciodată mai fericit. L-am văzut pe tipul ăla fericit, dar bucuria pură care iradia de pe chipul lui era absolut de neuitat. (...)Oamenii ăștia sunt îndrăgostiți. Sunt extrem de îndrăgostiți. Iar această nuntă ar putea face pe oricine să creadă în dragoste.”, a  spus Kevin Smith, potrivit  People.

Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri inedite despre căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez

Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood, și-a sărbătorit dragostea și în fața prietenilor și a familiei, care au asistat la fericirea starurilor care au ajuns la altar după 20 de ani de la prima lor logodnă. Evenimentul anului a avut loc în Georgia, la una din proprietățile deținute de Ben Affleck, estimată la 8,9 milioane de dolari, pe malul râului, lângă Savannah.

 
 
 
 
 
Vezi această
postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @jlosbae

Citeste si: Ben Affleck și Jennifer Lopez, adevărul despre luna de miere petrecută la Paris. Ce l-a afectat pe actor cel mai tare: „S-a ajuns la un alt nivel”

Printre vedetele prezente la cel mai frumos eveniment din viața celor doi s-au numărat bunii prieteni ai lui Affleck, Matt Damon și soția sa Luciana, regizorul Kevin Smith și soția sa, Jennifer, actorul Clerks Jason Mewes și soția sa, Jordan Monsanto, dar și Patrick Whitesell, un celebru agent de talente de la Hollywood, și partenera sa, modelul/actrița Pia Miller. Invitații de la evenimentul de primă clasă au respectat dress code-ul și au purtat alb, întocmai ca mireasa și mirele. 

Citește continuarea aici!