Stiri mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia! Toate detaliile despre nunta de poveste

 Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia! Toate detaliile despre nunta de poveste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia [Sursa foto: Page Six ]
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers din nou în fața altarului, de data aceasta în Georgia. Citește aici toate detaliile despre frumosul eveniment.

După ce s-au căsătorit luna trecută într-o ceremonie intimă din Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au sărbătorit nunta cu prietenii și familia weekend-ul trecut în Georgia.

O sursă a declarat pentru PEOPLE vineri că Affleck, în vârstă de 50 de ani, și Lopez, în vârstă de 53 de ani, aveau „planificat un weekend extraordinar”, inclusiv „o petrecere înainte de nuntă, o ceremonie și...

multă distracție pregătită”. Sursa a mai spus că Jennifer Lopez a fost „extaziată” de planuri, menționând că „și copiii lor vor face parte la eveniment. Va fi un weekend frumos”.

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini inedite de la a doua lor ceremonie de nuntă! Cei doi au strălucit în ziua cea mare

Jennifer Lopez și Ben Affleck, ceremonie cu fast în cinstea lor. Cei doi au petrecut un weekend de vis alături de familiei și cei apropiați

După ce s-au întâlnit inițial din 2002 până în 2004, Affleck și Lopez și-au reaprins dragostea anul trecut și și-au anunțat logodna în aprilie. S-au căsătorit la „A Little White Wedding Chapel” din Las Vegas luna trecută, înainte de a planifica o petrecere mai mare pentru prieteni și familie.

 Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia! Toate detaliile despre nunta de poveste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia[Sursa foto: Page Six ]

Sărbătoarea nunții cuplului a fost găzduită în complexul de 87 de acri al lui Affleck din Hampton Island Preserve, unde au făcut schimb de jurăminte în timpul unei ceremonii de 45 de minute în fața prietenilor și familiei.
Ceremonia a fost oficiată de autorul Jay Shetty, cunoscut pentru cartea „Gândește ca un călugăr”. 

Cocktailul și ceremonia de sâmbătă au făcut parte din trei zile de activități. Înainte de a începe festivitățile, cuplul a făcut joi o excursie de familie în centrul istoric al orașului Savannah, unde li s-au alăturat atât copiii lui Affleck, cât și copiii lui Lopez.

„Ei sunt în mod clar îndrăgostiți. Toți păreau o familie unită, atât de fericită și închegată", a spus proprietarul Glow Med Spa, Courtney Victor, pentru PEOPLE, adăugând despre mireasă: „Este absolut perfectă. Este incredibil cât de frumoasă este. Ea este simbolul unei mirese strălucitoare”.

Damon și soția Luciana Barroso, precum și regizorul Clerks Kevin Smith și soția Jennifer și Jason Mewes cu soția Jordan Monsanto, agentul de talente de top de la Hollywood, Patrick Whitesell, și soția sa, modelul/actrița Pia Miller, au fost, de asemenea, prezenți la frumosul eveniment.

 Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia! Toate detaliile despre nunta de poveste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia[Sursa foto: People ]

Invitații au avut de respectat și un dress cod, dacă analizăm cu atenție fotografiile de la nuntă. Fotografia de grup a lui Smith și Mewes arată că invitații au purtat ținute albe.