Stiri mondene

Jennifer Lopez, noi detalii despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck: „M-am uitat în ochii lui și am început să plâng!”

Jennifer Lopez, noi declarații despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck pentru a doua oară
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez a oferit noi detalii despre cel mai romantic moment pe care l-a trăit. Uite ce dezvăluiri a făcut vedeta despre cererea în căsătorie!

Anunțul că Jennifer Lopez și Ben Affleck se căsătoresc a fost primit cu bucurie infinită de milioanele lor de fani. Într-o nouă ediție a „On the JLo”, vedeta de la Hollywood le-a detaliat fanilor modul în care propunerea a fost acceptată. Cântăreața a vorbit despre „ a doua șansă a lor la dragostea adevărată” .Momentul a fost unul inedit și total neașteptat pentru artistă, iar cererea în căsătorie s-a petrecut în baie, în timp ce Jennifer Lopez se afla în cada plină cu spumă, Ben Affleck s-a așezat în genunchi și a scos cutia cu superbul inel de diament.

Jennifer Lopez, noi declarații despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Citeste si: Ben Affleck, noi declarații despre relația cu Jennifer Lopez! Actorul este recunoscător pentru a doua șansă: ”E o poveste frumoasă”

„Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău s-ar putea îndeplini?(...) Sâmbătă seara, pe când eram în locul meu preferat de pe pământ în baia mea cu spumă, frumoasa mea iubire s-a pus pe un genunchi și m-a cerut în căsătorie.

Am fost luată prin surprindere. M-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din greu să respir. Mi-am dat seama că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și am spus Da, desigur că este un DA”
, a povestit Jennifer Lopez, potrivit edition.cnn.com.

Jennifer Lopez, noi declarații despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck pentru a doua oară
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez, despre semnificația inelului de logodnă

Într-un videoclip care însoțește newsletter-ul ei, Jennifer Lopez a împărtășit că propunerea a fost „ total neașteptată”. De asemenea, artista a vorbit despre semnificația diamantului verde din inelul de logodnă, explicând că a fost întotdeauna culoarea ei „ norocoasă ”.

Jennifer Lopez, noi declarații despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck pentru a doua oară
Jennifer Lopez, despre cererea în căsătorie

Citeste si: Jennifer Lopez, despre relația cu Ben Affleck! Artista a vorbit cu sinceritate despre sentimentele sale: „Mă simt fericită, norocoasă și mândră că sunt cu el”

„Mi-a întins un inel și mi-a spus că este un diamant verde. [Verdele este] culoarea mea preferată, este, de asemenea, culoarea mea norocoasă.  Evident că va fi culoarea mea norocoasă pentru totdeauna de acum înainte. Înseamnă atât de mult când cineva se gândește la tine, te iubește și te vede. Și a fost pur și simplu cel mai perfect moment. Mă simt atât de norocoasă. Nu se întâmplă prea des să primești o a doua șansă la dragostea adevărată” a povestit Jennifer Lopez.