Stiri mondene

Regina Elisabeta a II-a a părăsit pentru prima dată izolarea de la începutul pandemiei. A vizitat un laborator militar

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a ieșit pentru prima dată din izolare, joi, 15 octombrie, pentru a vizita un laborator militar extrem de important.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a avut joi, 15 octombrie, prima ieșire publică de la începutul pandemiei de coronavirus, informează Daily Mail.

Regina în vârstă de 94 de ani a fost însoțită de nepotul ei, prinţul William, în timpul unei vizite la Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down, în apropiere de localitatea Salisbury. Acolo ea a discutat cu cercetătorii care se ocupă printre multe alte lucruri și de comabterea pandemiei de coronavirus din Marea Britanie.

Regina Elisabeta a II a, prima acțiune publică din pandemie, însă fără mască de protecție 

Cu toate că cei doi suverani au venit cu elicopetere și mașini separate, niciunul dintre ei nu a purtat mască de protecție, mai ales că Regina se încadrează în categoria de risc.

Regina Elisabeta a II-a

În schimb, pentru această vizită la laborator s-au luat măsuri speciale pentru a o proteja de coronavirus pe Regină, toate persoanele care au intrat în contact cu ea fiind testate.

În timpul vizitei, consilierul delegat al laboratorului, Gary Aitkenhead, le-a arătat reginei Elisabeta a II-a şi prinţului William tactici şi armament folosite de serviciile de contrainformaţii, noul Centru de Analiză Energetică şi le-a făcut o demonstraţie criminalistică cu explozivi.

Regina Elisabeta a II-a

Inaugurarea acestui centru a fost scopul declarat al vizitei.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a Marii Britanii a preferat să rezolve toate obligațiile de la distanță prin video sau la telefon.