Stiri mondene

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, însărcinată cu al treilea copil

Zara Tindall
Zara Tindall [Sursa foto: Vanity Fair]
Regina Elisabeta a Marii Britanii va fi din nou străbunică. Vestea cea mare a fost dată de soţul ei în timpul unui podcast.

Nepoata Reginei Elisabeta a Marii Britanii, Zara Tindall, aşteaptă al treilea copil alături de soţul ei, Mike Tindall, a dezvăluit miercuri, potrivit People.com.

Zara Tindall
Zara Tindall[Sursa foto: Vanity Fair]

În timpul apariţiei sale în cadrul unui podcast, capitanul de rugby i-a spus co-prezentatorului că va fi tătic pentru a treia oară.

„A fost o săptămână bună pentru mine- al treilea Tindall este pe drum.

Nu sunt sigur ce aș vrea să fie. Mi-ar plăcea băiat pentru că am deja două fete. Aș vrea băiat, dar orice ar fi, l-as iubi, chiar dacă e fată sau băiat, dar te rog, Doamne să fie băiat”, a spus Mike Tindall.

În ceea ce priveșre numele, sportivul a glumit și a spus că ia în considerare pseudonumele, precum „Covey or Covina”. 

O sursă apropiată Reginei Elisabeta și a Prințului Philip a declarat că suveranii sunt în temă cu vestea și sunt „încântați”, notează aceeași sursă citată. 

Vestea nu a fost împărtăşită şi celorlalte două fetiţe ale cuplului. Care este motivul 

În vreme ce Mike este foarte entuziasmat de veste, a dezvăluit că nu i-a spus fiicei sale vestea de teamă că va spune tuturor copiilor de la școală.

„Nu i-am spus Miei încă pentru știm că va spune tuturor colegilor de la școală. Îi vom spune atunci când vom fi siguri că totul este în regulă cu sarcina. Credem că va fi fericită să afle asta. Ea chiar a mai întrebat de o altă surioară sau un frățior. Ea vrea ceva diferit acum. Lena crește- are doi ani și jumătate acum. Ea își dorește pe cineva mai tânăr alături de care să se joace”, a mai declarat Mike.