Stiri mondene

Regina Elisabeta și Prințul Philip vor petrece a doua izolare națională la Castelul Windsor

Regina Elisabeta și Prințul Philip
Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au întors la Castelul Windsor pentru a petrece a doua izolare națională, părăsind Sandringham.

Palatul Buckingham a confirmat că Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh s-au întors la Castelul Windsor împreună, unde vor petrece a doua izolare națională. Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a rămas la Sandringham, unde i s-a alăturat Majestatea Sa, Regina Elisabeta, pentru un weekend prelungit, a dezvăluit ieri The Mail, citat de Daily Mail.

Cuplul fusese separat de când monarhul de 94 de ani s-a întors la Castelul Windsor luna trecută pentru a-și relua atribuțiile regale.

Întoarcerea lor în izolare înseamnă că își vor petrece cea de-a 73 aniversare a nunții lor departe de membrii familiei.

„Prințul Philip este nerăbdător să-și petreacă aniversarea cu regina. Au petrecut șapte luni împreună anul acesta și de câteva săptămâni stau despărțiți. De altfel, este o șansă pentru personalul de la Sandringham să aibă o pauză de Crăciun. Dar încă nu s-a stabilit nimic în ceea ce privește Crăciunul”, a spus un apropiat al Casei Regale pentru The Sun.

Angajații sunt rugați să se izoleze la moșia Norfolk de Crăciun

O echipă de aproximativ 20 de angajați a fost rugată să rămână la moșia Norfolk a monarhului, fără familiile lor. Angajații trebuie să o fie alături de Regina Elisabeta, Prințul Philip și de alți membri ai Familiei Regale în perioada sărbătorilor de Crăciun. 

Însă grupul care a fost rugat să râmă alături de Regina Elisabeta și de Prințul Philip, s-ar fi răsculat, pentru că nu sunt de acord să se izoleze timp de o lună de familiile lor, mai ales în preajma sărbătorilor.

„Regina este furioasă. Personalul a spus că este suficient. Este absolut fără precedent. Toată lumea vrea să rămână loială, dar simte că a fost împinsă prea departe de faptul că au fost obligați să se izoleze de familiile lor de Crăciun”, a mai declarat o sursă apropiată Familiei Regale.