Stiri

„Raya și ultimul dragon”, premiera în cinematografe din 18 iunie

Disney- Raya și ultimul dragon
Disney- Raya și ultimul dragon
Veste bună pentru iubitorii de filme. Noul film Disney- Raya și ultimul dragon va avea premiera în cinematografe din 18 iunie 2021.

Așteptarea a luat sfârșit! Pelicula „Disney- Raya și ultimul dragon” va avea premiera în cinematografe pe 18 iunie. Animația ne poartă în fantastica lume Kumandra, unde oamenii și dragonii locuiau în armonie. Când o forță întunecată îi amenință, dragonii se sacrifică pentru salvarea oamenilor. Acum, 500 de ani mai târziu, amenințarea s-a întors, și o singură luptătoare, Raya, poate găsi ultimul dragon legendar care o va ajuta să unească tărâmurile despărțite. 

Disney- Raya și ultimul dragon
Disney- Raya și ultimul dragon

Bibi și Alexandru Potocean, protagoniștii filmului „Raya și ultimul dragon”

Artista Bibi o interpretează pe Naamari. Bibi este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, fiind urmărită de mii de fani în mediul online. De-a lungul carierei sale, solista Bibi a reușit să strângă pe pagina sa de YouTube peste 100 de milioane de vizualizări. „Ciocolata” este piesa care a consacrat-o, timp de o săptămână single-ul a fost în fruntea celor mai vizionate piese de pe YouTube.

Bibi o interpretează pe Naamari
Bibi o interpretează pe Naamari

Din distribuția filmului animat „Raya și ultimul dragon” îl vom vedea și pe Alexandru Potocean, actorul îl întruchipează pe Benja. Alexandru Potocean este cunoscut pentru rolurile din filmele românești  "Moartea domnului Lăzărescu", "Hârtia va fi albastră", "4 luni, 3 săptămâni și 2 zile", Nunta mută (2008). De asemenea, actorul a jucat în două piese regizate de Iarina Demian pe scena Teatrului de Comedie din Capitală, la Centrul Național al Dansului.

Alexandru Potocean
Alexandru Potocean

Alexandru Potocean
Alexandru Potocean