Stiri

Cât costă să-ți activezi HBO prin cablu și care este prețul platformei HBO Go

Cât costă să-ți activezi HBO prin cablu și care este prețul platformei HBO Go
Este forte simplu să ne transformăm sufrageria în cinema, la un preţ decent. HBO şi HBO Go sunt o alternativă pentru Netflix.

 De când cu pandemia de coronavirus, a devenit foarte dificil să mai urmărim filme la cinema. Noroc că există posibilitatea platformelor de streaming, care oferă mii de filme şi de seriale, la abonamente cu preţuri foarte decente. Este şi cazul HBO Go, un concurent puternic pentru Netflix.

Cât costă programele HBO prin cablu şi care este preţul unui abonament HBO Go

 Abonamentul HBO Go costă doar 3,99 euro pe lună, adică aproximativ 20 de lei.

Platforma de streaming şi posibilitatea de încerca timp de o săptămână dacă programele oferite sunt pe placul nostru, fără să fim nevoiţi să achităm abonamentul. HBO Go poate fi folosit simultan de pe cinci dispozitive, iar calitatea video este HD sau Full HD. Netflix are un plus la acest capitol, pentru că se pot viziona producţii şi în 4K. Totuşi, această calitate video este redată doar în abonamentele premium, care costă 11,99 euro. 

Cât costă să-ți activezi HBO prin cablu și care este prețul platformei HBO Go

 Acest preţ de 3,99 euro pentru HBO este valabil doar dacă ne abonăm direct la acest serviciu. Însă operatorii prin cablu din România includ platforma de streaming în pachetele HBO. Astfel, dacă activăm extraopţiunea HBO, vom beneficia gratuit şi de HBO Go.

Cât costă să-ți activezi HBO prin cablu și care este prețul platformei HBO Go

 Cinci operatori prin cablu oferă această posibilitate:- Digi (RCS – RDS): HBO sau Maxpack- 13 lei/lună

- Vodafone (UPC): HBO & HBO GO sau Maxpak- 8,75 euro/lună în primele şase luni, apoi preţul se dublează. În abonament este inclus şi Vodafone TV+ Net 500

- Orange: HBO HD, Maxpak HD sau HBO GO (in reteaua Orange, HBO GO este oferit si ca extraoptiune separata la pretul de 14 lei pe luna)

- Telekom: HBO+ HBO GO (2,3 euro/lună +TVA) sau Maxpak+ HBO GO (3,3 euro/lună +TVA)

- NextGen: HBO Maxpak+ HBO GO 15 lei/lună

 Activarea HBO Go printr-un operator de cablu se face din site-ul HBO Go, selectând operatorul la care suntem abonaţi. Trebuie ca pe site să utilizăm un cod, pe care îl primim după ce am activat HBO Go din platforma online a operatorului TV.