Stiri mondene

Prințul Harry nu a considerat „necesară” căsătoria Regelui Charles cu regina consoartă Camilla. Ducele de Sussex susține că soția tatălui său este o persoană „periculoasă”

Prințul Harry nu a considerat „necesară” căsătoria Regelui Charles cu regina consoartă Camilla. Ducele de Sussex susține că soția tatălui său este o persoană „periculoasă”
În cadrul unui interviu, Prințul Harry a făcut declarații fără precedent la adresa mamei vitrege. Motivul pentru care Ducele de Sussex i-a cerut Regelui Charles să nu se căsătorească cu regina consoartă Camilla.

Regina consoartă Camilla s-a căsătorit cu Regele Charles în 2005, deși cei doi au fost implicați într-o relație de mai mulți ani. Prințesa Diana, care a murit în 1997, într-un accident de mașină, s-a referit la Camilla ca fiind „a treia persoană” din căsnicia ei, amintește CBS. Întrebat la CBS dacă el și fratele său, prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, prințul Harry a răspuns afirmativ.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine, iar dacă el era acum cu ea, cu siguranță este suficient. De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit.

Și am văzut cât de fericit era cu ea. Așa că, la momentul respectiv, era OK”, a transmis Harry, într-un interviu pentru CBS.

Citește și: Presupusele mesaje dintre Kate Middleton și Meghan Markle au ieșit la iveală. Prințul Harry a dat toate detaliile despre cearta dintre cele două înainte de nunta lui cu actrița americană

Prinţul Harry o acuză pe regina consoartă Camilla că a transmis informații tabloidelor din Regat

Ducele de Sussex a mai susținut că regina consoartă Camilla a creat legături cu presa britanică pentru a-și repara imaginea după ce a intrat în familia regală, lucru care l-a alarmat, având în vedere propria neîncredere în mass-media. 

Prințul Harry
Prințul Harry[Sursa foto: Captură YouTube]

„Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea pe cale de a deveni regină consoartă, aveau să rămână oameni pe dinafară din cauza asta”, a mai spus Prințul Harry.

Citește și: Primele imagini cu noile bancnote cu chipul regelui Charles al III-lea. Când vor fi puse în circulație

Regele Charles al III-lea și Camilla
Regele Charles al III-lea și Camilla

De asemenea, Ducele de Sussex a susținut că, de-a lungul anilor, el a fost unul dintre acei oameni. El a acuzat-o pe Camilla și chiar pe tatăl său, spunând că uneori l-au folosit pe el sau pe William pentru a obține o mai bună acoperire în presa tabloidă pentru ei înșiși.