Stiri

Scandaloasele dezvaluiri ale Printului Harry in cartea sa, "Spare". Cine este femeia cu care si-a pierdut virginitatea la 17 ani

printul harry
Prințul Harry, dezvăluiri scandaloase în autobiografia sa  [Sursa foto: ITV ]
Iată care sunt cele mai scandaloase dezvăluiri din autobiografia Prințului Harry.

Prințul Harry își lansează oficial autobiografia, intitulată „Spare”, marți, pe data de 10 ianuarie 2023. Multe publicații online au pus deja mâna pe copii ale volumului, motiv pentru care seriile de dezvăluiri continuă să curgă în mediul online.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit că ucis 25 de oameni în Afganistan: „Luam o viaţă pentru a salva o alta”

Presa internațională a luat foc după ce autobiografia a fost lansată accidental în Spania cu aproape o săptămână înainte de data programată de publicare.

Jurnaliștii din întreaga lume s-au grăbit să împărtășească cele mai neașteptate dezvăluiri făcute de Prințul Harry în volum. Iată cele mai scandaloase dezvăluiri din „Spare”!

printul harry
Prințul Harry[Sursa foto: ITV]

Cele mai scandaloase dezvăluiri ale Prințului Harry în cartea sa, „Spare”

1. Ducele de Sussex a ucis 25 de talibani

Prințul Harry a dezvăluit că în perioada în care a servit ca pilot de elicopter Apache în Afganistan a omorât 25 de persoane, confesiune care a provocat o serie critici negative din partea talibanilor.

2. Prințul Harry nu a vrut ca tatăl său să se căsătorească cu Camilla

Ducele de Sussex a mărturisit că nu a vrut ca tatăl său, prințul Charles, să se căsătorească cu Camilla Parker-Bowles în 2005, deoarece se temea că ea va deveni ceva ca o „mamă vitregă rea”. Într-un final, Prințul Harry și fratele lui, William, au avut câte o discuție cu Camilla și au acceptat, asta dacă îl va face pe tatăl lor fericit.

3. Prințul Harry și-a pierdut virginitatea la 17 ani, cu o femeie mai în vârstă

Una dintre cele mai neașteptate dezvăluiri are legătură cu locul și persoana cu care Prințul Harry și-a pierdut virginitatea. Prințul a mărturisit că avea 17 ani când și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă, iubitoare de cai, pe un teren din spatele unui pub.

Citește și: Utimele cuvinte pe care Prințul Harry i le-a spus Reginei Elisabeta a II-a: ”Sper că va fi fericită”. Ducele de Sussex, printre ultimii nepoți ai Suveranei care a ajuns la căpătâiul ei

Acesta a mărturisit că a fost o experiență „umilitoare", în timpul căreia femeia l-a tratat „ca pe un tânăr armăsar".

printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle [Sursa foto: Netflix ]

4. Ducele de Sussex a încercat să ia contact cu mama lui decedată

Prințul Harry a cerut ajutor de la o femeie care „pretindea că are puteri” pentru a intra în contact cu mama lui decedată, prințesa Diana. Această femeie i-ar fi transmis un mesaj de la regretata prințesă. „Mama ta spune că trăiești viața pe care ea nu a putut-o trăi”, scrie Harry, potrivit BBC News.

5. Prințul Harry a vorbit deschis despre consumul de droguri

Prințul Harry a făcut dezvăluiri și despre consumul de droguri. El a recunoscut că a încercat cocaină de mai multe ori, după ce i s-a oferit prima dată la casa unei cunoștințe, când avea doar 17 ani.

„Nu a fost foarte distractiv și nu m-a făcut să mă simt deosebit de fericit, așa cum părea să le facă tuturor celorlalți, dar m-a făcut să mă simt diferit și acesta a fost obiectivul meu principal”, scrie el în autobiografie. El mai spune că a fumat canabis într-o baie de la Eton College în timp ce era elev.