Stiri mondene

Presupusele mesaje dintre Kate Middleton și Meghan Markle au ieșit la iveală. Prințul Harry a dat toate detaliile despre cearta dintre cele două înainte de nunta lui cu actrița americană

Presupusele mesaje dintre Kate Middleton și Meghan Markle au ieșit la iveală. Prințul Harry a dat toate detaliile despre cearta dintre cele două înainte de nunta lui cu actrița americană
Prințul Harry a vorbit în noua sa carte de memorii despre disputa dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Iată ce confesiuni a făcut Ducele de Sussex.

În noua sa carte de memorii „Spare”, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, susține că Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a început o ceartă prin mesaj text cu patru zile înainte de nunta sa din 2018 cu Meghan Markle, de 41 de ani. Fiica lui Middleton, Prințesa Charlotte, acum în vârstă de 7 ani, urma să fie domnișoară de onoare la nunta regală. Potrivit lui Harry, Kate Middleton i-a trimis un mesaj lui Meghan Markle să se plângă că rochia tinerei nu i se potrivește corect.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largi. A plâns când a încercat-o”, i-ar fi scris Prințesa de Wales viitoarei sale cumnate.

Kate Middleton
Kate Middleton

Prințul Harry, despre neînțelegerile care au avut între Meghan Markle și Kate Middleton 

În memoriile sale, Ducele de Sussex  explică că rochiile erau „couture franceze” și au fost cusute manual la anumite măsurători, fără a fi potrivite.

Prințul Harry a declarat că „ nu a fost un mare șoc să constatăm că rochia nu se potrivea perfect ”. La acea vreme, Markle era în mijlocul unei drame cu tatăl ei, Thomas Markle, care a fost oprit să pună în scenă fotografii de paparazzi înainte de nuntă. 

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, omagiu pentru Pelé: „O adevărată icoană a fotbalului”

„Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate.(...). Da, a avut nenumărate mesaje legate de nuntă, dar mai ales avea de-a face cu haosul din jurul tatălui ei. Așa că a doua zi dimineață a ținut să-i trimită un mesaj lui Kate și să-i spună că croitorul nostru stă pe lângă”, scrie prințul în noul său volum.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

”Ți-am spus că croitorul a stat de la 8 dimineața”,  este o parte din mesajul scris de Megan Markle. Potrivit lui Harry, acest răspuns „nu a fost suficient” pentru Kate Middleton, care a insistat în schimb că toate rochiile „trebuiau refăcute”. În cartea sa, Harry afirmă: „ Meg a întrebat dacă Kate știa ce se întâmplă acum. Cu tatăl ei. Kate a spus că știa bine, dar rochiile. Și nunta este în patru zile!”

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle i-a cerut împrumut un luciu de buze

Prințul adaugă că Middleton a avut alte „probleme cu modul în care Meg își plănuia nunta. Ceva despre o petrecere pentru pajii? S-a dus și înapoi.” Se pare că cearta între frați s-a încheiat cu Middleton care a fost de acord să o ducă pe Charlotte la croitorul lui Meghan Markle, scriind direct: „ Bine ”. Dar certurile ar fi fost prea multe pentru ca Markle să le suporte, Harry spunând că a venit acasă pentru a-și găsi viitoarea soție „ plângând pe podea ”.

Presupusele mesaje dintre Kate Middleton și Meghan Markle
Presupusele mesaje dintre Kate Middleton și Meghan Markle[Sursa foto: dailymail.co.uk]