Stiri

Povestea unei mirese a ajuns virală pe internet. Și-a invitat toți cei 5 foști iubiți la nuntă și i-a așezat la aceeași masă. Ce a urmat e demn de filmele malefice

O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți
O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți [Sursa foto: PixaBay]
O invitație neobișnuită de nuntă a ajuns virală pe rețelele sociale. O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți. Ce surpriză le-a pregătit?

O femeie din China s-a căsătorit recent și a avut parte de o nuntă inedită. Aceasta i-a invitat la marele eveniment pe toți cei cinci foști iubiți ai săi, stând în jurul unei mese, dând o sticlă de vin între ei. Mireasa a publicat un videoclip, pe una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare din China, însă nu înainte de a eticheta ” Masa foștilor iubiți ”.

Se pare că tânăra și-a dorit să le demonstreze tuturor bărbaților care au făcut parte din viața ei că a putut să meargă mai departe, iar ei sunt cei care au pierdut.  Foștii iubiți par să nu se bucure prea mult de petrecere, unii au încercat să-și înece durerile în vin, în timp ce alții au zărit-o pe fericita mireasă și și-au plecat capetele stânjeniți.

O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți
O mireasă i-a invitat la nunta sa pe toți foștii ei iubiți[Sursa foto: foto: Asia Wire]

Imaginile au devenit virale și au adunat aproape 3 milioane de vizualizări

Nici internauții nu s-au lăsat mai prejos, iar comentariile lăsate la postarea miresei sunt de-a dreptul savuroase. Unii spun că cei cinci bărbați seamănă între ei și cel mai probabil mirele este și el are aceleași trăsături. De asemenea, mulți au fost șocați mai degrabă de faptul că cei cinci bărbați au acceptat invitația.

Citește și: Un mire și-a părăsit mireasa la altar! Mama lui a hotărât că nora e prea scundă și neatrăgătoare pentru fiul ei „Sunt șocată și nu merit”

„Cum a reușit mireasa să adune atât de mulți băieți care seamănă foarte mult unul cu altul?”; Nu este greu să ne dăm seama cum arată soțul ei”; ”Nu numai că mireasa îndrăznește să îi invite, dar și acest grup ”de bărbați” a îndrăznit să participe”,  au fost doar o parte din comentariile internauților.