Stiri

O mireasă și-a dorit o nuntă „perfectă”, astfel că și-a „chinuit” invitații cu un set strict de reguli. Care au fost cerințele cu care i-a scos din minți pe toți

Cerințele pe care le-a avut o mireasă pentru invitații ei. 
Cerințele pe care le-a avut o mireasă pentru invitații ei.    [Sursa foto: Mark Cribb Photography]
O mireasă și-a enervat invitații la marele eveniment. Iată ce le-a putut cere oaspeților săi!

Jennifer Wilkinson, în vârstă de 30 de ani, le-a impus invitaților săi o serie de reguli riguroase, iar povestea ei a devenit virală. Unii internauți s-au amuzat pe seama situației, în timp ce alții au catalogat-o ca fiind „absurdă”. Potrivit  The Sun, aceasta este mândră de deciziile luate, în ciuda faptului că au existat mai multe certuri și discuții aprinse cu familia și prietenii înainte de a păși în fața altarului.

În plus, nu a ținut cont de partea materială.

Jennifer Wilkinson
Jennifer Wilkinson[Sursa foto: Mark Cribb Photography]

Ce le-a putut cere în ziua nunții

  1. A vrut să aibă trei petreceri, dintre care una numai alături de prietenele sale, în Ibitza, deși această ”aventură” a costat o mică avere. Al doilea eveniment a fost unul formal și al treilea a fost concentrat pe familie.
  2. Mireasa a refuzat să ajute la organizarea marelui eveniment cu o zi înainte de nuntă și le-a însărcinat pe domnișoarele de onoare să se ocupe de aranjarea meselor, a decorațiunilor și a servirii de șampanie.
  3. Niciunul dintre meseni nu a avut voie să consume mai mult de trei băuturi pe parcursul petrecerii.
  4. Cavalerii de onoare au fost nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro.

„Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro, dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte. Oaspeților li s-a interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare” ”, a mărturisit tânăra, find considerată de internauți „cea mai strictă mireasă”.  

    5. Printre regulile stricte impuse de mireasă la propria nuntă se mai numără și faptul că mesenii nu au avut voie să vină la petrecere însoțiți de copii. Cei care nu s-au conformat au fost în cele din urmă tăiați de pe listă.

     6.  „Nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit”, este o altă solicitare de-a tinerei în ziua marelui eveniment. La ceremonia de la Biserică au luat parte 70 de persoane și la restaurant au ajuns 60 de petrecăreți.

Vin dintr-o familie mare, dar am tătai jumătate din invitați. Nu sunt de acord să plătesc pentru rude pe care le văd doar o dată pe an și pentru iubiții lor. Chestia asta a provocat certuri în familie. Le-am sugerat că dacă nu pot ajunge, ar putea să îmi trimită un cadou de nuntă”, a spus mireasa.

    7. Mesenilor li s-a interzis să-și folosească telefoanele mobile în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze imagini pe social media timp de 24 de ore. Mireasa a vrut ca primele fotografiile din mediul online să fie unele profesionale, alese chiar de ea.

Citește și: Un tânăr nu și-a invitat părinții la nuntă pentru a nu se face de râs! Gestul mamei şi al tatălui său l-au lăsat fără cuvinte: „M-am enervat cumplit”

„E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a încheiat Jennifer Wilkinson.

O mireasă și-a enervat invitații la marele eveniment.
O mireasă și-a enervat invitații la marele eveniment.[Sursa foto: Mark Cribb Photography]

Nici mirele nu a scăpat de furia miresei lui, având în vedere că acesta ar fi băut cam mult cu o seară înainte, la petrecerea burlacilor. După toate regulile și împunsăturile, Jennifer insistă însă că prietenii ei au fost impresionați de cum a arătat evenimentul.

Citește și: Video: O mireasă a făcut autostopul pentru a ajunge la propria nuntă: „Era foarte afectată”

Invitații care s-au conformat și au onorat invitația la nuntă  au fost răsplătiți însă cu bunătăți și răsfățați cu surprize delicioase, printre care și fântâni de ciocolată, un perete întreg de gogoși sau un bufet elegant pentru petrecerea de seară. Invitații s-au putut bucura și de cabine foto profesioniste, dar și de un grătar în aer liber după-amiaza.