Stiri

Inedit! O mireasă înlocuiește aruncatul buchetului cu „aruncatul pisicii”. Motivul pentru care a făcut asta

Inedit! O mireasă înlocuiește aruncarea buchetelor cu „aruncarea pisicii”. Motivul pentru care a făcut asta
O mireasă înlocuiește aruncarea buchetelor cu „aruncarea pisicii”  [Sursa foto: TikTok]
O mireasă a decis ca nunta ei să fie una mai atipică și în loc de buchet a decis să arunce o pisică.

Nunțile sunt un moment de mare sărbătoare și tradiție, printre care se numără primul dans și primul sărut ca un cuplu căsătorit, dar și aruncatul buchetului. Uneori, nunțile sunt despre crearea de noi tradiții, iar un exemplu în aceast sens este al unei mirese care în loc de buchet a aruncat o pisică.  

Citește și: S-a căsătorit cu 12 soții și a făcut 102 copii, iar acum le cere soțiilor să nu mai facă și alții. Nici nu își cunoaște toți nepoții

Momentul viral în care o mirească aruncă o pisică de pluș în loc de buchetul de mireasă

În loc de tradiționala aruncare a buchetului – care pretinde că decide cine dintre invitații de la nuntă se vor căsători în continuare – mireasa a decis să arunce o jucărie de plus pentru pisică pentru a determina ce invitat norocos va adopta o pisică! Mireasa a remarcat că toți invitații au fost bineveniți să se alăture distracției, indiferent de sex sau stare civilă.

Distracția a fost când Leigh a aruncat în mulțime un animal de pluș Pusheen în loc de un buchet. Pusheen este un personaj de pisică tabby de pluș „care aduce zâmbete și râsete oamenilor din întreaga lume”, similar cu felul în care o pisică adoptată ar face același lucru acasă. 

Inedit! O mireasă înlocuiește aruncarea buchetelor cu „aruncarea pisicii”. Motivul pentru care a făcut asta
O mireasă înlocuiește aruncarea buchetelor cu „aruncarea pisicii”[Sursa foto: TikTok]

„Toată lumea s-a alăturat; concurența a fost acerbă ”, a postat mireasa pe TikTok, alături de fotografii cu aruncarea pisicii. 

Un utilizator a lăudat-o pe Leigh pentru acest gest, comentând că activitatea este „mai incluzivă și nu perpetuează așteptarea societății că prioritatea numărul 1 în viață a fiecărei femei necăsătorite la nuntă este să își găsească un soț”.  Alții nu au fost de acord, cum ar fi un utilizator care a împărtășit un „memento nu atât de blând că o pisică este o responsabilitate pentru aproximativ 20 de ani din timpul tău scurt pe pământ și nu ar trebui să fie niciodată un cadou sau un premiu de câștigat”.

Citește și: Salman Khan, afectuos cu fosta lui iubită, în public! Se speculează că actorul se află într-o relație cu altă femeie

Totuși, un alt internaut s-a întrebat dacă oamenii nu au ratat scopul aruncării pisicii, punând întrebarea: „Oamenii realizează că NU TREBUIE să adopți o pisică dacă nu o poți avea? Ești obligat să te căsătorești cu cineva dacă prinzi florile la orice altă nuntă? Nu? Atunci nu te mai plânge și bucură-te de un pluș de pisică aruncat prin încăpere". Într-un videoclip ulterioar, Leigh a postat că câștigătorul la aruncarea pisicii a fost un invitat la nuntă pe nume Peter.