Stiri mondene

Patrick Mouratoglou, acuzat că nu își dă interesul în cazul de dopaj al Simonei Halep. Antrenorul francez răspunde criticilor: „Am făcut-o de atâtea ori!”

Patrick Mouratoglou, acuzat că nu își dă interesul în cazul de dopaj al Simonei Halep
Patrick Mouratoglou, acuzat că nu își dă interesul în cazul de dopaj al Simonei Halep [Sursa foto: Instagram]
Patrick Mouratoglou a răspuns criticilor în cazul de dopaj al Simonei Halep. Replica pe care i-a dat-o unei românce.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, după un test pe care l-a făcut la US Open şi într-un moment în care colabora exclusiv cu staff-ul lui Patrick Mouratoglou. Mulți fani ai Simonei Halep l-au acuzat pe Patrick Mouratoglou că nu este suficient de vocal pentru a-i lua apărarea sportivei noastre. Francezul a fost din nou criticat pe Twitter de o fană a Simonei, care i-a reproșat că nu face niciun comentariu pe această temă.

  „Și încă nu vorbiți despre Simona Halep! Este cu adevărat uimitor din partea staff-ului tău, Patrick Mouratoglou!”, a scris românca Bogdana Stan.

Patrick Mouratoglou, acuzat că nu își dă interesul în cazul de dopaj al Simonei Halep
Patrick Mouratoglou, acuzat că nu își dă interesul în cazul de dopaj al Simonei Halep

Răspunsul lui Mouratoglou la acuzația că nu o ajută pe Simona Halep

După aceste afirmații, Patrick Mouratoglou a garantat că are intenții bune și că i-a fost alături Simonei Halep în această perioadă.

Tehnicianul francez, care a lucrat timp de 10 ani cu Serena Williams, consideră că fana sportivei nu a avut motive întemeiate și că a fost acuzat degeaba.

"Am făcut-o de atâtea ori!", a răspuns francezul pe Twitter.

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou și Simona Halep[Sursa foto: Instagram]

Patrick Mouratoglou, reacție târzie la acuzația de dopaj adusă Simonei Halep

Amintim că Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a apărat-o imediat pe sportivă în scandalul de dopaj, dar Patrick Mouratoglou a ieșit public mult mai târziu.

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis: ”Știu că e un om corect”. Mesajul transmis de artist

„Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul. Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă. Am încredere în ea 100%”,  a reacționat, într-un final, Patrick Mouratoglou, pe pagina sa de Instagram.