Stiri mondene

Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis: ”Știu că e un om corect”. Mesajul transmis de artist

Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis
Smiley, despre Simona Halep [Sursa foto: Instagram]
Smiley a reacționat în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Iată ce a declarat artistul.

Simona Halep are parte de susținere de când s-a aflat că a fost depistată pozitiv la testul anti-doping și suspendată din tenis. Smiley este foarte activ pe rețelele sociale și împărtășește multe momente importante cu comunitatea sa numeroasă din mediul online. De data aceasta, artistul a postat un mesaj în care a mărturisit că el o știe pe Simona Halep un om corect. Mai mult, cântărețul le-a spus fanilor că îi este aproape jucătoarei de tenis și are încredere că într-un final se va dovedi că sportiva nu a luat acea substanță cu bună știință. 

Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis
Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc: „Noi ne vedem ca o familie”. De ce nu vor să-și oficializeze relația

„Eu o știu pe Simona și așa cum o știu eu e un om corect. Îmi pare rau pentru tot ce trăiește acum și cred că adevărul va răzbate și că trebuie să fim alături de ea pentru toată bucuria pe care ne-a oferit-o”,  a scris Smiley, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Simona Halep, testată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open

Simona Halep  trece prin momente grele după ce a fost testată pozitiv cu substanța interzisă, Roxadustat. Jucătoarea de tenis a picat testul anti-doping la US Open 2022 și a făcut anunțul printr-o postare pe rețelele sociale.

Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis
Simona Halep[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Simona Halep, primele declarații oficiale după divorțul de Toni Iuruc: „Îmi spuneam că nu sunt destul de bună”

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.  De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep.

Citește continuarea aici.