Stiri mondene

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, despre scandalul de dopaj în care este implicată sportiva: „În aproape 30 ani de când lucrez nu am întâmpinat o astfel de situație”

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, despre scandalul de dopaj
Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, despre scandalul de dopaj [Sursa foto: Instagram]
Mesajul postat de Patrick Mouratoglou despre Simona Halep. Ce spune despre scandalul de dopaj?

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, după un test pe care l-a făcut la US Open şi într-un moment în care colabora exclusiv cu staff-ul lui Patrick Mouratoglou. Dacă la început a refuzat să comenteze cazul, acum, Patrick Mouratoglou a revenit cu un mesaj amplu și a precizat că este alături de Simona Halep în încercarea de a-și demonstra nevinovăția. În plus, francezul spune că le mulțumește celor care au apărat-o public pe tenismenă. În

acelaşi timp, antrenorul campioanei se disculpă şi susţine că niciodată în cariera lui de antrenor n-a mai avut vreun caz de dopaj. Reacția francezului vine la aproape o zi după ce Simona a dezvăluit că a fost testată pozitiv.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, despre scandalul de dopaj
Patrick Mouratoglou și Simona Halep[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley, despre Simona Halep după ce a fost suspendată din tenis: ”Știu că e un om corect”. Mesajul transmis de artist

„În primul rând aș vrea să spun ce șoc s-a produs în echipa noastră de când Simona m-a anunțat de testul pozitiv de la US Open. În aproape 30 ani de când lucrez cu tot felul de sportivi și atleți nu am întâmpinat o astfel de situație. Apreciez faptul că oamenii din tenis care au lucrat cu Simona au vorbit deschis despre acest subiect. Vreau să le mulțumesc pentru faptul că au fost atât de vocali într-un moment atât de delicat.

Au transmis un mesaj puternic. De la testul pozitiv al Simonei de săptămâna trecută, am fost cât se poate de rezervat. Mi-am folosit energia pentru a o ajuta și sprijini în a arăta adevărul zi de zi. O cunosc foarte bine pe Simona și vă pot asigura că este un model de integritate. Este împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin cap să ia vreo substanță interzisă. Am încredere în ea 100%.  Împreună, vom lupta pentru a demonstra care este adevărul.”, a declarat  Patrick Mouratoglou.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Soția lui Patrick Mouratoglou, implicată în scandalul de dopaj? 

Ada Obilu ar putea fi un nume-cheie în cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Soția lui Patrick Mouratoglou nu ar fi văzut cu ochi buni relația dintre sportivă și antrenorul francez și chiar ar fi amenințat că va face totul ca Simona Halep să se îndepărteze de tehnicianul francez. Dorel Tocitu ia în calcul orice scenariu, dar spune că toată vina îi revine româncei.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, despre scandalul de dopaj
Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, despre scandalul de dopaj[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Moment greu în carieră pentru Simona Halep. Tenismena, testată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

”«Substanța se găsește în corpul sportivei, ea e responsabilă, indiferent cine ce a făcut. Dacă vreau să fiu malițios, vă trimit la declarația soției lui Patrick Mouratoglou, care zicea că o să se ocupe ea să nu mai dureze mult colaborarea pe partea de tenis. A luat-o gura pe dinainte." a declarat Dorel Tocitu.