Stiri mondene

Patrick Mouratoglou, gest rar văzut în lumea tenisului: „M-am apropiat de ea și am lovit-o”. Marea campioană a rămas fără cuvinte

Patrick Mouratoglou, gest rar văzut în lumea tenisului
Patrick Mouratoglou, gest rar văzut în lumea tenisului [Sursa foto: Instagram]
S-a aflat care este jucătoarea de tenis pe care Patrick Mouratoglou a lovit-o. Despre cine este vorba?

Întâmplarea s-a petrecut chiar pe terenul de antrenament. Victima antrenorului francez cu origini grecești a fost nimeni alta decât Serena Williams. În documentarul „Regulile Jocului”, Patrick Mouratoglou a povestit că jucătoarea de tenis a întârziat la pregătire și că l-a ignorat toată ziua. Se pare că americanca nu voia să renunțe la statutul de super-vedetă nici în relația cu antrenorul.

Patrick Mouratoglou, gest rar văzut în lumea tenisului
Patrick Mouratoglou, gest rar văzut în lumea tenisului[Sursa foto: Instagram]

„Începutul colaborării a fost greoi.

Atitudinea ei față de mine era mereu superioară. Într-o zi a venit la antrenament cu câteva zeci de minute mai târziu. Eu eram la teren și când a ajuns am salutat-o, iar ea nu mi-a oferit la schimb nici o privire. Efectiv, m-a ignorat. Am întrebat-o dacă e ok, nu am primit niciun răspuns.Am început antrenamentul, a continuat să nu mă bage în seamă. A luat o pauză de la pregătire.
Am început să-i explic ce nu era corect în antrenament. Se uita prin mine. Parcă nu existam. Atunci, m-am apropiat de ea și am lovit-o puternic peste cozorocul de la șapcă. Când a ridicat privirea spre mine i-am spus: Cât lucrezi cu mine trebuie să respecți 3 reguli clare. 1. Când ajungi pe teren, te uiți la mine și mă saluți. 2. Când vorbesc cu tine, mă asculți, mă privești și-mi răspunzi. Serena a făcut o pauză de 3-4 secunde și știți ce mi-a răspuns? Care e a treia regulă? De-atunci i-am câștigat respectul și nu mi-a mai fost frică de ea, nu mi-a mai fost teamă că mă va concedia”,
a spus Patrick Moratoglou.

Citeste si: Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep: „A decis să meargă cu mine”

Lovită de tehnicianul francez, marea campioană a rămas fără cuvinte, dar a realizat că este omul lângă care va face performanțe uluitoare. Cei doi au continuat să lucreze împreună până de curând, când francezul a devenit antrenorul româncei Simona Halep.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Patrick Mouratoglou își dorea să lucreze cu Serena Williams

Actualul antrenor al Simonei Halep a dezvăluit cum a început colaborarea cu sportiva din SUA. Deși reușise să obțină rezultate excelente și cu sportivii pe care-i pregătise în trecut, tehinicianul a devenit cunoscut după colaborarea cu Serena Williams.

Patrick Mouratoglou  și Serena Williams
Patrick Mouratoglou și Serena Williams[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simona Halep a împlinit 31 de ani. Ce mesaj a primit sportiva de la Patrick Mouratoglou de ziua sa de naștere: „Cea mai inspirată jucătoare”

„Îmi doream enorm să lucrez cu Serena. Era cea mai bună, dar ea avea antrenor atunci. Revenită după o accidentare, a făcut un Roland Garros foarte slab. La câteva zile distanță am primit un telefon de la ea. M-a întrebat dacă poate veni să se antreneze la mine, la Academie. I-am răspuns afirmativ și acolo a început totul”, spune Patrick Mouratoglou în producția Netflix.