Stiri

Pasagerii s-au luat la bătaie într-un avion care a aterizat la București: „Au început să țipe că are cuțit”! Piloții au solicitat intervenția forțelor de ordine

Scandal într-o cursă Wizz Air care a aterizat la București
Scandal într-o cursă Wizz Air care a aterizat la București
Aterizare de urgență pe Otopeni din cauza unui pasager beat. Mai mulți călători s-au luat la bătaie!

Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Otopeni a fost blocat joi seară după ce piloții unei curse Wizzair de la Copengaha la București au declanșat procedura de urgență la bord și au alertat autoritățile la sol că la bordul aeronavei are loc un conflict. Conform autorităților de pe Aeroportul din Otopeni, la bordul cursei un cetățean român, în stare de ebrietate, a provocat scandal, fiind dat jos de forțele de ordine ale terminalului.

Scandal într-o cursă Wizz Air care a aterizat la București
Scandal într-o cursă Wizz Air care a aterizat la București

Un martor descrie momentele petrecute joi seara în aeronava Wizz Air care a aterizat în Capitală și la bordul căreia s-a iscat o bătaie. Conform acestuia, mai mulți călători au crezut că bărbatul recalcitrant ar avea asupra sa un cuțit.  

Citeste si: Dimineața Nebună: O bunicuță din Ucraina a ucis opt soldați ruși! I-a servit cu prăjituri de casă otrăvite. Audio

„Persoana în cauză în stare de ebrietate avansată s-a luat de vreo 2 pasageri în timpul zborului. Echipajul l-a mutat ca să oprească conflictul, după care a început să se ia de alte persoane. Ulterior, s-a ridicat de pe scaun și a făcut scandal în tot avionul, iar unii pasageri au început să țipe că are cuțit.  El avea ceva în mână, dar nu cuțit, nu era nimic ilegal cu care să fi trecut de filtrul de control”,  a povestit martorul.

Scandal într-o cursă Wizz Air care a aterizat la București
Scandal într-o cursă Wizz Air care a aterizat la București[Sursa foto: b365.ro]

Incident la bordul unui avion WizzAir care a aterizat la București

Pasagerul în vârstă de 44 de ani care a provocat incidentul a fost imobilizat și reținut de forțele de ordine. Autoritățile aeroportului spun că nu au fost victime, bărbatului fiindu-i interzis, ulterior, să mai zboare cu compania. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat din Râmnicu Vâlcea, la un pas de infarct după ce a aflat cât e impozitul pe maşină: „Pentru sărăcia aia trebuie să dau atâţia bani?”

„Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către polțtia de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian( art. 119 alin 2)”, au transmis, joi seara, reprezentanții Poliției de Frontieră.