Stiri

VIDEO: Trei tineri din Bacău au mers să plătească plinul de combustibil, cu trei găleți de monede! Cum au reacționat angajații benzinăriei?!: „V-ați bătut joc de vânzătoare”

Trei tineri din Bacău au mers să plătească plinul de combustibil, cu trei găleți de monede
Trei găleți de monede [Sursa foto: Captură video]
Trei tineri au încercat să plătească un plin de combustibil cu 3 găleți pline cu monede. Ce i-a îndemnat să recurgă la acest gest?!

Timp de o lună, tinerii din Bacău au strâns trei găleţi cu monede şi au vrut să plătească un plin de combustibil cu ele. Au filmat întreaga scenă, pentru a se lăuda cu isprava lor pe reţelele sociale. În filmare se vede cum cei trei se îndreaptă spre casele de marcat ale benzinăriei, cu trei găleți pline cu monezi, pe care le pun pe tejghea. Din spusele lor, este un gest de revoltă față de războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

La un moment dat, unul dintre tineri a numit grămezile de monede drept „aurul rusesc”. 

Trei tineri din Bacău au mers să plătească plinul de combustibil, cu trei găleți de monede
Trei găleți de monede[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: VIDEO: Un elev din Baia Mare, dornic să facă senzație pe Tik Tok, la un pas să dea foc liceului în care învață: „Ne-am aprins”

„A durat aproape o lună, am cerșit mărunt prin toate magazinele unde am făcut cumpărături, chiar și de la oamenii străzilor( că le-am dat ceva în plus). Am adunat ceva datorită lor, și le mulțumesc! Așa că am mers să fac plinul la Lukoil(firmă rusească), ieșirea din Bacău”, a scris unul din tineri, pe Facebook. 

Trei tineri din Bacău au mers să plătească plinul de combustibil, cu trei găleți de monede
Trei găleți de monede[Sursa foto: Captură video]

Reacțiile internauțiilor

Imaginile au devenit imediat virale și au strâns mii de vizualizări şi sute de reacţii în doar câteva ore. Însă, mai toate reacţiile au fost negative. Internauţii i-au certat pentru gluma de prost gust, pe motiv că angajații respectivei benzinării nu au nicio vină.   

Citeste si: Dimineața Nebună. Un bărbat și-a reclamat soția la poliție pentru că nu voia să-i gătească. Audio

„”Au făcut și ei o data în viață plinul și se dau șmecheri!!!!”, ”Frumos era să vă împiedicați…”, ”Lăsând la o parte gluma lor, teoretic cum benzinăriile și multe alte magazine… știu să dea restul în monezi, teoretic putem face plata și cu monezi, tot bani sunt!”, ”V-ați bătut joc de vânzătoarele alea care nu au nici o vină… sunt doar angajate și pe un salariu de mizerie și te mai duci tu mare șmecher să le dai de treabă!! Creierul nu îl folosiți deloc și vă credeți buricul pământului… mare grozăvie ați mai făcut!!!”, au fost o parte din comentariile de pe Facebook.