Stiri

Dimineața Nebună: O bunicuță din Ucraina a ucis opt soldați ruși! I-a servit cu prăjituri de casă otrăvite. Audio

Dimineața Nebună: O bunicuță din Ucraina a ucis opt soldați ruși! I-a servitu cu prăjituri de casă otrăvite. Audio
O bunicuță din Ucraina a ucis opt soldați ruși! I-a servitu cu prăjituri de casă otrăvite. Audio [Sursa foto: PixaBay]
O bunicuță din Ucraina i-a întâmpinat cu prăjituri de casă pe soldații ruși și a reușit să ucidă opt soldați.

Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupție din Ucraina, a dat publicității o converație dintre un soldat rus și iubita sa care povestea cum o bătrână a ucis opt soldați ruși cu o plăcintă în care a pus otravă. 

 

Cu toate că bombardamentele din Ucraina există de 26 de zile, se pare că cetățenii din Rusia sunt în continuare îndoctrinați și manipulați de știrile oficiale de la Kremlin. 

Citeste si: O ucraineancă, oprită de un român la o benzinărie din Moieciu! Gestul bărbatului a impresionat-o până la lacrimi: „Ai ajutat o mamă a patru copii”

O poveste despre o bunicuță din Ucraina care ar fi ucis opt soldați cu o prăjitură otrăvită a devenit virală 

O conversație dintre un soldat rus care luptă în Ucraina și iubita sa, a devenit virală.

Bărbatul îi spune iubitei sale că este înfometat și că trebuie să fure mâncare pentru a reuși să supraviețuiască, în vreme ce aceasta îi spune că știrile de la Kremlin transmit cu totul altceva. Așa s-a aflat că opt soldați au fost uciși după ce o bătrână i-a servit cu prăjituri otrăvite.

„Totul este înfiorător.(...) Am fost abandonați aici, nu primim nimic.(...) Nu mai avem mâncare.

Am furat ieri o rață.(...) Furăm mâncare pentru că nu mai avem nimic, facem foamea”, i-a povestit soldatul prietenei sale.

„La televizor au arătat civili ucraineni care vă dau mâncare. Spuneau că vă mulțumesc că ați venit, bunicile plâng de bucurie".

Militarul îi răspunde „o bunică i-a hrănit cu plăcintă, 8 oameni au murit. Au zburat acasă în cosciuge”.

 Nelămurită, tânăra întreabă: „Cum adică, ce le-a dat?", iar bărbatul îi răspunde „ Otravă!”. 

Întreaga conversație dintre cei doi a ajuns în presă prin intermediul Dariei Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Corupție din Ucraina.

„Ocupanțîi ruși se așteptau că ucrainenii să îi întâmpine cu pâine și sare. De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otrăvite. A ucis 8 ocupanți. Sursă: convorbire telefonică interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei”, a anunțat Kaleniuk.