Stiri

Oamenii care plătesc sume fabuloase de bani ca să trăiască ca un porc. Mănâncă de pe jos și se tăvălesc în noroi

Oamenii care plătesc sume fabuloase de bani ca să trăiască ca un porc
Oamenii care plătesc sume fabuloase de bani ca să trăiască ca un porc [Sursa foto: Instagram]
Există persoane care plătesc 1200 de lire ca să fie tratați ca porcii. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Unii oameni au dorințele lor, chiar dacă uneori acestea sunt ciudate, însă pentru ei este un mod de a se relaxa. Sunt persoane în Marea Britanie care plătesc suma de 1200 de lire pentru a avea viața unui porc. Oamenii se tăvălesc în noroi și mănâncă de pe jos. Ei pot alege o serie de tratamente de terapie cu porcii și susțin că se deconectează de stresul vieții moderne. Acest trend a devenit ca un antidot din ce în ce mai popular pentru viețile aglomerate. 

Citește și: Cine este, de fapt, taximetristul care a dus mămica la spital gratis după mesajul "am doar 16 lei, mă duceți cu copilul la UPU Cluj?"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Best Of Horror (@bestofhorror)

Citește și: Dimineața Nebună. Substanțe interzise găsite în cotețele cotețele porcilor și ale găinilor în Baia Mare. Audio

Un japonez a plătit o sumă fabuloasă pentru a deveni câine

Un caz asemănător a avut loc și în Japonia. Un bărbat a cheltuit o sumă fabuloasă de bani ca să „devină” câine. Japonezul a cheltuit 2 milioane de yeni, adică aproximativ 15.709 de dolari pentru un costum realist de câine. Bărbatul pe nume Toko a trecut  prin mai multe runde de revizuiri, inclusiv întâlniri pentru a se asigura că costumul îi vine. Într-un interviu acordat pentru Mynavi, bărbatul a explicat că a ales un costum de câine din rasa Border Collie, deoarece părul lung poate ascunde „figura umană''. 

Un japonez a plătit o sumă fabuloasă pentru a deveni câine
Un japonez a plătit o sumă fabuloasă pentru a deveni câine[Sursa foto: Captură YouTube]

L-am făcut pentru că arată real când îl port. Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele drăguțe. M-am hotărât să fac un câine. Este rasa mea preferată de câini'', a ţinut să adauge bărbatul, notează  Yahoo News .  

Un angajat al companiei care a confecționat costumul, a declarat că crearea costumului a fost una destul de dificilă. A necesitat o perioadă de timp pentru a studia felul în care figura câinelu i poate corespune unei figuri umane.

Un japonez a plătit o sumă fabuloasă pentru a deveni câine
Un japonez a plătit o sumă fabuloasă pentru a deveni câine[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga a fost condamnat la 21 de ani de închisoare. Bărbatul a pledat vinovat de tentativă de omor

„Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om. Deoarece structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să-l facem să arate ca un câine. În plus, am colectat fotografii făcute din diferite unghiuri, astfel încât blana frumoasă poată fi reprodusă, astfel încât să arate natural'', a spus angajatul.