Actualitate

Cine este, de fapt, taximetristul care a dus mămica la spital gratis după mesajul "am doar 16 lei, mă duceți cu copilul la UPU Cluj?"

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj
Recompensa uriasa pentru taximetristul care a dus femeia cu copilul la spital [Sursa foto: Facebook]
Mesajul mamei care a cerut ajutorul unui taximetrist a facut inconjurul retelelor de socializare, iar gestul barbatului a fost indelung aplaudat.

Se pare că știrea conform căruia un taximetrist a ajutat o mămică să duca de urgenta copilul la spital fară să îi ia și ultimii bani pe care îi avea în buzunar, respectiv 16 lei, a pus pe jar întreagă comunitate de șoferi de taximetre.

Recompensa uriasa pentru taximetristul care a dus femeia cu copilul gratis la spital

Citește și: Primele declarații ale taximetristului care a dus mămica cu copilul la Urgențe gratis: "Am credința că, dacă faci bine, bine găsești”

Mesajușl primit de taximetrist
Ce mesaj a primit un taximetrist de la o mamica cu un copil care avea nevoie urgenta sa ajunga spital[Sursa foto: Facebook]

Mai mulți colegi de breasla ai bărbatului a vrut să îl găsească pe bărbat că să-l recompenseze după ce a făcut un gest impresionant ducând femeia la spital cu copilul. Însă, se pare că bărbatul este de negasit. Colegii sai au vrut chiar să îl premieze cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi sau chiar cu o mașînă electrică.

A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani gratuit. Iar dacă e angajat, îî oferim o mașină electrică”, a declarat Ioan Pugna pentru stirileprotv.ro.

Cine este, de fapt, taximetristul care a ajutat femeia cu copilul sa ajunga la spital

Citește și: ”Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la UPU Cluj?” Ce a făcut un taximentrist când a primit mesajul disperat al unei mame

Dupa mai multe investigatii s-a aflat ca intamplarea nu a avut loc la Cluj, ci in Bucuresti si dateaza din 2021. "Mister elucidat! Întâmplarea fericită este din București, nu din Cluj, iar "colegul Iulian este protagonistul pe care îl felicităm pe această cale. Titan, indicativ 2000", a anunţat Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj.

Stirea initiala a fost preluata de mai multe publicatii online din Romania viralizandu-se.

"O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult.  Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

"Ne bucură enorm că altruismul și omenia care catacteriza acest neam nu este pe cale de dispariție."

"Cu astfel de oameni, România mai are o șansă ”, transmite un șofer pe grup de Facebook.