Stiri

Video: O mireasă a făcut autostopul pentru a ajunge la propria nuntă: „Era foarte afectată”

Video: O mireasă a făcut autostopul pentru a ajunge la propria nuntă: „Era foarte afectată”
[Sursa foto: Captură video]
Imagini de-a dreptul surprinzătoare într-o stație din Londra. O mireasă a fost filmată în timp ce făcea autostopul pentru a junge la propria nuntă.

Ziua nunții nu a fost una prea fericită pentru o mireasă din Londra, fiind nevoită să facă autostopul. Femeia a întârziat la propria nuntă și a făcut mare vâlvă în jur pentru că nu găsea un taxi să o ducă rapid la biserică. Norocul ei a fost un samaritean care a observat-o. Pentru că nu avea altă variantă, mireasa s-a urcat pe bancheta din spate, având-o alături pe sora ei și un prieten. 

O mireasă a făcut autostopul pentru a ajunge la propria nuntă
O mireasă a făcut autostopul pentru a ajunge la propria nuntă[Sursa foto: Captură video]

Când i-a aflat povestea, șoferul a apăsat pedala de accelerație. Nu de alta, dar mirele o aștepta deja de aproape o oră în fața bisericii. Bunul samaritean și-a îndeplinit cu brio misiunea și a ținut să filmeze întâmplarea.

Citeste si: Dimineața Nebună| Femeia care în trecut s-a căsătorit cu Turnul Eiffel spune că acum are o relație cu un gard: „Se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui"

„Am văzut că era foarte afectată de faptul că nicio mașină nu oprea”, spune Marksteen Adamson, cel care a dus-o pe mireasă la nuntă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marksteen Adamson (@marksteenadamson)

Când au ajuns în fața bisericii, șoferul  a fost invitat de miri să fie și el prezent la cel mai important eveniment din viața lor, dar bărbatul s-a scuzat, spunând că îl așteaptă o întâlnire cu prietenii.